Ασφαλιστικά Νέα

Στη Howden Matrix η ΑΤS Insurance Agents

Στη Howden Matrix η ΑΤS Insurance Agents
O Όμιλος Howden Matrix πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά εξαγορά εταιρίας
Σχετικά Άρθρα

Με την εξαγορά της ΑΤS Insurance Agents - Ανώνυμος Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης, μίας εκ των ηγετικών επιχειρήσεων διαμεσολάβησης στην Κρήτη, ο Όμιλος Ηowden Matrix θέτει τις βάσεις για τη διεύρυνση και ανάπτυξη των εργασιών στην ευρύτερη γεωγραφική ζώνη, αλλά και σε καίριους τομείς όπως ο τουρισμός, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας και το σύνολο των κλάδων της αγροτικής οικονομίας.
Μετά την αρχική επένδυση στη θυγατρική μεσιτική της

ΑΤS Insurance Agents

, και την εξαγορά της A+ Agents, o Όμιλος Howden Matrix πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά εξαγορά εταιρίας ή/ και χαρτοφυλακίου ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Η ATS Insurance Agents - Ανώνυμος Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, περνάει πλέον επίσημα στην ιδιοκτησία της Howden Agents, της θυγατρικής πρακτορειακής του Ομίλου Howden Matrix.
Η ATS Insurance Agents – Α.Ε., με ασφαλιστική παράδοση δύο γενεών, αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες διαμεσολάβησης στην Κρήτη, ενώ διαθέτει μία ιδιαιτέρως αποτελεσματική ομάδα συνεργατών, ορθολογικά δομημένο χαρτοφυλάκιο κινδύνων και ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και επιχειρηματική κοινότητα.
Με την κίνηση αυτή ο Όμιλος Howden Matrix στοχεύει να ισχυροποιήσει τη θέση του στην Κρήτη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, παρέχοντας εξειδικευμένες και καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων σε καίριους για την τοπική οικονομία τομείς όπως ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Επιπλέον, η εξειδίκευση και η ηγετική θέση του Ομίλου Howden Matrix στην ασφάλιση Χρηματοοικονομικών κινδύνων στην Ελλάδα, θα δώσει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες ασφαλιστικές προτάσεις της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης