Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican - Universal Life ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ψηφιακής ασφάλισης στην Κύπρο

Interamerican - Universal Life ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ψηφιακής ασφάλισης στην Κύπρο

Ανακοίνωση μιας πρωτοποριακής συνεργασίας στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά

Οι δύο οργανισμοί, αξιοποιώντας από κοινού τις δυνάμεις τους προσφέρουν μια καινοτόμο ασφαλιστική εμπειρία, με «όχημα» την ψηφιακή τεχνολογία, καθώς και την πείρα και τεχνογνωσία που διαθέτει το ασφαλιστικό δίκτυο της Universal Life.

Η συνεργασία αναμένεται να προσδώσει μια νέα δυναμική ανάπτυξης στην τοπική ασφαλιστική αγορά, στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων μέσω της παρουσίας της INTERAMERICAN στην Κύπρο και της θυγατρικής εταιρείας Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης της Universal Life, Universal Insurance Agency (UIA).
Κεντρικό άξονα της συνεργασίας INTERAMERICAN - UIA αποτελεί η ψηφιοποίηση της πλατφόρμας επικοινωνίας μεταξύ ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και πελάτη για προγράμματα ασφάλισης Αυτοκινήτου και Κατοικίας, με τη βοήθεια συγχρόνων τεχνολογικών εργαλείων. Τα εργαλεία αυτά, παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης συμβολαίων με μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο, προσφέροντας παράλληλα και μια σειρά από διαδικασίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, προς διευκόλυνση τόσο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή όσο και του πελάτη.
Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life κ. Έβαν Γαβάς δήλωσε: «Η σύμπραξη με τον κορυφαίο ασφαλιστικό οργανισμό INTERAMERICAN εντάσσεται στην ευρύτερη πορεία της Εταιρείας μας προς το ψηφιακό μετασχηματισμό και την αυτοματοποίηση.
Σε αυτό το πλαίσιο, η καινούργια αυτή συνεργασία ευθυγραμμίζεται πλήρως με το στόχο της UIA να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της αγοράς, προσφέροντας ψηφιοποιημένες λύσεις».
«Η επιτυχημένη παρουσία μας στην Κύπρο με το brand της Anytime από το 2017, μας ώθησε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην τοπική αγορά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, αυτή τη φορά μαζί με τη διαχρονικά δυναμική πορεία της Universal Life.
Η κίνηση της συνεργασίας δεν είναι τυχαία, αφού διαπιστώσαμε ότι με τους νέους συνεργάτες μας συνδέει το ίδιο όραμα για ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο, ψηφιακό ασφαλιστικό μέλλον», τόνισε σχετικά ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN.
Τα προγράμματα ασφάλισης Αυτοκινήτου και Κατοικίας είναι διαθέσιμα από 1η Ιουνίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Ασφαλιστικούς τους Συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιοι είναι οι συνεργαζόμενοι Όμιλοι

Η INTERAMERICAN, με 52 χρόνια ηγετικής και δημιουργικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, οδηγεί σήμερα τις εξελίξεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με ένα σύγχρονο επιχειρηματικόμοντέλο.
Αποστολή της είναι «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα».
Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης ενώ στην ψηφιακή διανομή, είναι leader στη direct ασφάλιση με την Anytime.
Στην Κυπρο δραστηριοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια, από το 2017, στον τομέα της direct ασφάλισης μέσω της Anytime.
Η INTERAMERICAN παρουσίασε το 2020 κέρδη προ φόρων 28 εκατ. ευρώ προ φόρων και διαθέτει σήμερα πάνω από 1 εκατ. πελάτες.
Αποτελεί μέλος της ACHMEA, ολλανδικού ομίλου εταιρειών με συνεταιριστικό χαρακτήρα και εμπειρία 210 ετών, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών Υγείας στην Ευρώπη.
Η Universal Life ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του τοπικού ασφαλιστικού τομέα.
Έκτοτε πρωτοστατεί με την εισαγωγή νέων θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθιστώντας το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο.
H Universal Insurance Agency (UIA) είναι εταιρεία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης θυγατρική της Universal Life και ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό να παρέχει ασφαλιστικές λύσεις προϊόντων Γενικής Φύσεως στους πελάτες της Universal Life, είτε απ’ ευθείας είτε μέσω του ασφαλιστικού της δικτύου. Διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις Γενικής Φύσεως και με ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων συνεργασιών με ασφαλιστικές εταιρείες Γενικού Κλάδου, τόσο από τον Κυπριακό όσο και το Διεθνή χώρο, η UIA παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις Προσωπικών και Επιχειρηματικών ασφαλίσεων με πολλαπλές επιλογές καλύψεων και κόστους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με την στήριξη και την καθοδήγηση του έμπειρου Προσωπικού της

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης