Ασφαλιστικά Νέα

Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Kineo και ασφαλίζει ηλεκτρικά οχήματα

Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Kineo και ασφαλίζει ηλεκτρικά οχήματα
H Anytime συνεργάζεται με την Kineo, την εταιρεία που προωθεί τη μετάβαση στη μικροκινητικότητα μέσω καινοτόμων συστημάτων συνδρομής για την ενοικίαση ατομικών ηλεκτρικών οχημάτων

Η Anytime της INTERAMERICAN στηρίζει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης που οδηγούν στη βιώσιμη κινητικότητα, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον τομέα της ασφάλισης.
Σήμερα, καθώς οι αστικές μετακινήσεις σταδιακά αλλάζουν, η ηλεκτροκίνηση και η μικροκινητικότητα έρχονται να εξασφαλίσουν σημαντικά οφέλη στην κοινωνία και το περιβάλλον. Τα Ελαφρά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα (ΕΠΗΟ) και τα ηλεκτρικά ποδήλατα αναδεικνύονται σε εξαιρετικά εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μηδενικούς ρύπους. Είναι μικρά, ευέλικτα και προσιτά στο ευρύ κοινό, με χαμηλό κόστος συντήρησης και χρήσης. Κερδίζουν, έτσι, καθημερινά έδαφος και στους ελληνικούς δρόμους, αφού προσφέρουν ευχάριστες μετακινήσεις στην πόλη και βοηθούν στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση.
Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime συνεργάζεται με την Kineo, την εταιρεία που προωθεί τη μετάβαση στη μικροκινητικότητα μέσω καινοτόμων συστημάτων συνδρομής για την ενοικίαση ατομικών ηλεκτρικών οχημάτων.
Η Kineo δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν δοκιμαστικά τα συγκεκριμένα οχήματα (ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια) και να τα επιλέξουν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους. Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει ένα ενιαίο προϊόν μαζί με όλες τις απαραίτητες συμπληρωματικές υπηρεσίες (συντήρηση, ασφάλεια, κ.λπ.).
Επιπρόσθετα, η Anytime έρχεται και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης στα ηλεκτρικά οχήματα της Kineo, εξασφαλίζοντας καλύψεις με υψηλή ποιότητα που αφορούν τόσο στο όχημα (αστική ευθύνη, ίδιες ζημιές, ολική κλοπή, πλήρης οδική βοήθεια, νομική προστασία) όσο και στον οδηγό (προσωπικό ατύχημα, έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, έξοδα αντικατάστασης/επισκευής οπτικών, έξοδα οδοντιατρικής αποκατάστασης).
Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών η Anytime της INTERAMERICAN ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, ενθαρρύνοντας τη χρήση οχημάτων μικροκινητικότητας που παρέχουν περισσότερη αξία κάθε στιγμή και κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης