Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Grow & Protect: Προσέγγιση ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στο επιχειρείν

Grow & Protect: Προσέγγιση ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στο επιχειρείν
Η νέα υπηρεσία παρέχει ολιστική προσέγγιση προς τις επιχειρήσεις

Την έναρξη του Grow & Protect ανακοίνωσε η Απόλλων Μεσιτική. Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία παρέχει σύγχρονη, διαφοροποιημένη και κυρίως ολιστική προσέγγιση προς τις Επιχειρήσεις.
Η Γενική διευθύντρια της Απόλλων κα. Σοφία Σικοτάκη αναφέρει σχετικά: «Έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση επιχειρηματικών κινδύνων, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα Corporate Insurance στελεχωμένο από κορυφαία στελέχη της αγοράς. Αναλύοντας τις πρακτικές που η διαμεσολάβηση παρείχε μέχρι σήμερα στο σύγχρονο επιχειρείν, διαπιστώσαμε ότι το ραγδαία μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση αλλά και στη διαχείριση της ασφαλιστικής υπηρεσίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις.
Παράλληλα με την στρατηγική συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια με την SafeWealth που ειδικεύεται, με μοναδική εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα στον τομέα των Employee Benefits, προσεγγίσαμε τις επιχειρήσεις με πρωτοποριακό τρόπο, παρέχοντας μια υπηρεσία με την ολιστική εκείνη προσέγγιση που έχει ανάγκη η σύγχρονη επιχείρηση, διαφοροποιημένη από τις κλασσικές πρακτικές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».
Ο γενικός διευθυντής της SafeWealth κ. Γιάννης Γιαννέτσος αναφέρει: «Καθώς το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε επιχειρηματικής μονάδας είναι το ανθρώπινο δυναμικό, τα Employee Benefits δεν μπορεί να εξαντλούνται από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην ύπαρξη απλά Ομαδικού Συμβολαίου στο προσωπικό μιας επιχείρησης. Απαιτείται μια διαφοροποιημένη, εξατομικευμένη προσέγγιση που ονομάζουμε from mass to personal benefits. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την στρατηγική συνεργασία μας με την Απόλλων και την κα Σικοτάκη , όπου σχεδιάσαμε από κοινού την μοναδική υπηρεσία Grow & Protect, η οποία προσεγγίζει τη σύγχρονη επιχειρηματική οντότητα τόσο στο επίπεδο της προστασίας, όσο και της ανάπτυξης, με εντελώς καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης