Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Howden Matrix: το 57% των εργαζόμενων είναι γυναίκες

tags :
Howden Matrix: το 57% των εργαζόμενων είναι γυναίκες
Σε σύνολο 120 εργαζόμενων στις εταιρίες του Ομίλου Howden Matrix Insurance & Reinsurance Brokers στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Νότιο Αφρική οι 68 είναι γυναίκες.

Στην Howden Matrix οι γυναίκες συμμετέχουν σε ποσοστό 40% στο top management & στην Εκτελεστική Επιτροπή, ενώ, επιπλέον, 14 διευθυντικές θέσεις - κλειδιά έχουν επικεφαλής γυναίκες.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, Deputy CEO του Ομίλου Howden Matrix, αναφέρει: «Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη που έχω καθημερινά την ευκαιρία να συνεργάζομαι με ικανές, δυναμικές, εξειδικευμένες και αφοσιωμένες γυναίκες, που συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στα εξαιρετικά αποτελέσματα της Howden Matrix.
Πολλές από τις εργαζόμενες στον Όμιλό μας βρίσκονται μαζί μας από τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα, υπάρχουν γυναίκες επαγγελματίες που είναι μαζί μας από το ξεκίνημα της εταιρίας στην Ελλάδα, δηλαδή εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και πολλές από εμάς που, παράλληλα με την εξέλιξη της καριέρας τους στην οικογένεια της Howden Matrix, έχουν δημιουργήσει και την δική τους οικογένεια.
Σήμερα, με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας, θα ήθελα να εκφράσω σε όλες τις εξαιρετικές επαγγελματίες του Ομίλου μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή τους στη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών μας και να τις διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να αποτελούμε ένα μοναδικό παράδειγμα εργασιακού περιβάλλοντος, με αρχές, αξίες και σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε εργαζόμενου.
Η Howden Matrix ήταν και πάντα θα είναι ένας χώρος που προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και καταξίωσης, αλλά κυρίως ένας χώρος φιλικός, ανθρώπινος, στον οποίο επικρατούν συνθήκες ισοτιμίας και απόλυτης ασφάλειας για όλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης