Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Φωτίστηκε ο πύργος της Generali στο Μιλάνο

tags :
Φωτίστηκε ο πύργος της Generali στο Μιλάνο
Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής φωταγώγησης μηνύματα που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία του οργανισμού προβάλλονταν στον πρόσοψη του κτηρίου

Φωτεινό μήνυμα ελπίδας, βιωσιμότητας, ανάπτυξης και αισιοδοξίας έστειλε ο όμιλος Generali με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτηρίου που στεγάζει τα κεντρικά του γραφεία στο Μιλάνο, γνωστό και ως Generali Tower.
Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν οι εορτασμοί των 190 χρόνων ιστορίας και παγκόσμιας δράσης του οργανισμού, ο οποίος ιδρύθηκε στην Τεργέστη στις 26 Δεκεμβρίου 1831. Όπως αναφέρει και ο CEO της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου: “Φέτος είναι η 190η επέτειος της Generali.
Ένας παγκόσμιος οργανισμός με στέρεα θεμέλια, ικανός να αντέξει όλες τις προκλήσεις και να προσφέρει εμπιστοσύνη και ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους.
Genera.jpg
Στην Ελλάδα, γιορτάζουμε επίσης 135 χρόνια στην αγορά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε την ισχυρή παρουσία μας για να γίνουμε #LifetimePartner για όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας”.
Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής φωταγώγησης μηνύματα που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία του οργανισμού προβάλλονταν στον πρόσοψη του κτηρίου καθώς και οι σημαίες όλων των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η Generali σήμερα.
Ο πύργος της Generali στο Μιλάνο είναι ένα σημαντικό αρχιτεκτονικό έργο που ολοκληρώθηκε το 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Φτάνει σε ύψος 191,5 μ. και έχει την υπογραφή της Ζάχα Χαντίντ, μία από τις κορυφαίες αρχιτέκτονες όλων των εποχών και την πρώτη γυναίκα που έλαβε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker, το 2004.
Με αφορμή την επέτειο των 190 χρόνων o όμιλος Generali θα ανακοινώσει μία σειρά πρωτοβουλιών και επενδυτικών ενεργειών που αναμένεται να σηματοδοτήσουν το μέλλον του οργανισμού και να δώσουν ώθηση στους αναπτυξιακούς του στόχους.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης