Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Full Life Plan: Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική

Full Life Plan: Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική
Το FULL LIFE PLAN εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής
Σχετικά Άρθρα
Ένα νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα το FULL LIFE PLAN δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική, πιστή στη στρατηγική της για προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που να απαντούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών της.
To FULL LIFE PLAN δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Εταιρείας, χωρίς αρχικό κεφάλαιο και ξεκινώντας με ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα, να «χτίσουν» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο στη λήξη του μπορεί να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά τους σχέδια και να συμβάλλει στην εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ιδίων και των αγαπημένων τους προσώπων.
Το FULL LIFE PLAN συνδέεται με επενδυτικά κεφάλαια τύπου «Lifecycle» και η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από την BNP Paribas Asset Management, έναν επενδυτικό οίκο με παγκόσμια εμβέλεια, πολύ υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία στις διεθνείς αγορές  και εστίαση στις βιώσιμες επενδύσεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του, παρέχοντας έτσι δυνατότητα να ωφεληθεί ο ασφαλισμένος από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων κατά τη διάρκεια του, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών το χρονικό διάστημα πριν από τη λήξη.
Παράλληλα το FULL LIFE PLAN εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής.

Τα οφέλη

Τα οφέλη που προσφέρει το ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα FULL LIFE PLAN είναι πολλά, σημαντικά και περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

•    Δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου για την κάλυψη μακροπρόθεσμων στόχων με αποδοτικό τρόπο, μέσω των ειδικά σχεδιασμένων επενδυτικών κεφαλαίων τύπου «Lifecycle»
•    Η διαχείριση της επένδυσης γίνεται επαγγελματικά, από BNP Paribas Asset Management και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την πλευρά του ασφαλισμένου, διασφαλίζοντάς του ηρεμία.
•    Πληθώρα επιλογών στην έναρξη του προγράμματος, όπως διάρκειας, ύψους ποσού επένδυσης, συχνότητας καταβολής κ.α.
•    Δυνατότητα ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές
•    Ασφαλιστική κάλυψη ζωής και δυνατότητα επιλογής ασφάλισης των καταβολών
•    Πληθώρα επιλογών κατά τη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα λήψης του ποσού τόσο εφάπαξ όσο και τμηματικά με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διακανονισμού.
Περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να αναζητήσουν στο εταιρικό Site (https://www.ethniki-asfalistiki.gr), σε έναν από τους πιστοποιημένους  ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εταιρίας ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης