Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MetLife: Διάθεση 25 εκατ. δολ. παγκοσμίως, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού

MetLife: Διάθεση 25 εκατ. δολ. παγκοσμίως, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού
Tο MetLife Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα της MetLife πρόκειται να διαθέσει συνολικά 25 εκατ. δολάρια σε χορηγίες για την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του ιού
Την παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 στηρίζει έμπρακτα η MetLife Inc.
Συγκεκριμένα, το MetLife Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα της MetLife πρόκειται να διαθέσει συνολικά 25 εκατ. δολάρια σε χορηγίες για την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του ιού.
Το ποσό αυτό θα διατεθεί σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η MetLife, με σκοπό να συμβάλει στην κάλυψη άμεσων, αλλά και μακροπρόθεσμων αναγκών.
«Η στήριξη και η προστασία των ανθρώπων απέναντι στο απρόβλεπτο βρίσκεται στον πυρήνα της κουλτούρας και της αποστολής της MetLife.
Το MetLife Foundation διαθέτει ήδη πόρους, για τη στήριξη όσων πλήττονται εντονότερα από τον κορονοϊό. Οι κοινωνίες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε χρειάζονται σήμερα τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ. Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταθούμε στο πλευρό τους» δήλωσε ο Michel Khalaf, πρόεδρος και CEO της MetLife.
Σε πρώτη φάση, οι χορηγίες κατευθύνονται σε τοπικές κοινωνίες όπου υπάρχουν επείγουσες ανάγκες για σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, φροντίδα παιδιών και άμεση χρηματοοικονομική υποστήριξη.
Παράλληλα, το MetLife Foundation ενισχύει τους φορείς με τους οποίους ήδη συνεργάζεται για τη βελτίωση της οικονομικής θέσης ατόμων χαμηλού εισοδήματος και μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν λόγω της επιδημίας.
Στο πλαίσιο αυτό, μέχρι τώρα έχουν διατεθεί 4 εκατ. δολάρια για την ενίσχυση προγραμμάτων και δράσεων ανακούφισης στην Ασία, την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, τη Λατινική Αμερική και τις Η.Π.Α.
Μεταξύ άλλων, το MetLife Foundation έχει προχωρήσει σε χορηγία 1 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη τραπεζών τροφίμων στις Η.Π.Α., προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που προκαλεί η πανδημία, ιδιαίτερα σε ευάλωτες ομάδες όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, που δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε σχολικά γεύματα.
Το MetLife Foundation συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συνεργάζεται με αρμόδιους φορείς σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να παρέχει πόρους για τη στήριξη των κοινωνιών και των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βοήθεια στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Η MetLife δραστηριοποιείται και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για περισσότερα από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα, αποτελεί τη Νο1 επιλογή, στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων.
Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης