Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MetLife ΑΕΔΑΚ: Με 5 βραβεία στο χέρι για τη διαχείριση Α/Κ στα Fund Managers Awards 2019

tags :
MetLife ΑΕΔΑΚ: Με 5 βραβεία στο χέρι για τη διαχείριση Α/Κ στα Fund Managers Awards 2019
Η εταιρία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία στο πλαίσιο των Fund Managers Awards
Με σημαντικές διακρίσεις ξεκίνησε μια ακόμη χρονιά για τη MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ., η οποία συνεχίζει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στην εμπιστοσύνη των μεριδιούχων της.
Επιτυγχάνοντας αποδόσεις που επιβεβαιώνουν τη διαχειριστική ικανότητα και την αξιοπιστία της, η εταιρία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία στο πλαίσιο των Fund Managers Awards, τα οποία απονεμήθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων
Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Ομολογιούχων (ΠΕΜΑΚΟ).
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών για το διάστημα από 31/12/2018 έως 31/12/2019 (έτος) και από 31/12/2016 έως 31/12/2019 (3ετία), οι αποδόσεις και οι αντίστοιχες διακρίσεις έχουν ως εξής:
Το A/K MetLife Μετοχικό Διεθνών Αναπτυγμένων Αγορών  έλαβε το 3ο Βραβείο στην κατηγορία «Μετοχικά Α/Κ Αναπτυγμένων Αγορών», με απόδοση 27,04% στο έτος.
Το A/K MetLife Ευρωπαϊκών Εταιρικών Ομολόγων  κατατάχθηκε 3ο στην κατηγορία «Ομολογιακά Α/Κ μη Κρατικά Επενδυτικής Διαβάθμισης», με απόδοση 4,96% στο έτος, ενώ έλαβε το 2ο βραβείο στην 3ετία, με απόδοση 1,08%.
Το A/K MetLife Μετοχικό Αναδυόμενων Αγορών–BRIC  κατατάχθηκε 2ο στην κατηγορία «Μετοχικά Α/Κ Αναπτυσσόμενων Αγορών» με απόδοση 15,09% στο έτος, ενώ έλαβε το 3ο Βραβείο  στην 3ετία, με απόδοση 20,19%.
Με βάση το υπό διαχείριση ενεργητικό της, η ΜеtLife A.Ε.Δ.Α.Κ. συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα.
Διαχειρίζεται συνολικά 12 Αμοιβαία Κεφάλαια, σε διαφορετικές κατηγορίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών αναγκών, προσφέροντας διαφοροποιημένες τοποθετήσεις.
Παρέχοντας πρόσβαση στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους στον κόσμο και εφαρμόζοντας παράλληλα διαδικασίες ελέγχου και αξιολόγησης των συνεργαζόμενων εταιριών διαχείρισης, η MetLife ΑΕΔΑΚ διασφαλίζει τη συνετή, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση των κεφαλαίων των επενδυτών της.
O παρακάτω πίνακας απεικονίζει συνολικά τις αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται η MetLife ΑΕΔΑΚ, για το διάστημα 31/12/2018 – 31/12/2019.
Image
Image

«Οι διακρίσεις που κατέκτησε για μια ακόμη χρονιά η MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ. επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη για τους επενδυτές που της εμπιστεύονται τα κεφάλαιά τους.
Στη MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ. προσπαθούμε καθημερινά να δημιουργούμε αξία για τους επενδυτές μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το κύρος ενός παγκόσμιου οργανισμού, εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα διακυβέρνησης και αποτελεσματικές επενδυτικές στρατηγικές.
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να την ανταποδίδουμε, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.» δήλωσε η κ. Ελένη Παπαγγελοπούλου, Γενικός Διευθυντής της MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.

antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης