Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Mαριάννα Πολιτοπούλου CEO της Χρονιάς 2018 σύμφωνα με το European Business Magazine

tags :
H Mαριάννα Πολιτοπούλου CEO της Χρονιάς 2018 σύμφωνα με το European Business Magazine
Στην ανακοίνωσή του, το περιοδικό αναφέρεται στη σημαντική συμβολή της κυρίας Πολιτοπούλου στον απαιτητικό μετασχηματισμό της ΝΝ Hellas
Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος  Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, βραβεύτηκε από το περιοδικό European Business Magazine ως «CEO της Χρονιάς 2018 στoν Ασφαλιστικό Κλάδο».
Η ψηφοφορία ήταν ηλεκτρονική και  διεξήχθη από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2018 με συμμετοχή 28.000 από τους συνδρομητές του περιοδικού.
Στην ανακοίνωσή του, το περιοδικό αναφέρεται στη σημαντική συμβολή της κυρίας Πολιτοπούλου στον απαιτητικό μετασχηματισμό της ΝΝ Hellas, μέσω της θεμελίωσης μίας νέας εταιρικής κουλτούρας, επίτευξης ρεκόρ πωλήσεων και δημιουργίας αξίας για τους μετόχους.  
Το ηγετικό προφίλ της κυρίας Πολιτοπούλου με έμφαση στην ευθυγράμμιση με τις αξίες του Ομίλου ΝΝ, στη στοχοπροσήλωση, στην ανθρωποκεντρικότητα και στην επικοινωνία με συνέπεια και διαφάνεια, συνετέλεσε στην ανάδειξή της ως CEO της Χρονιάς 2018 από τους αναγνώστες του περιοδικού, ανάμεσα σε ισχυρό ανταγωνισμό κορυφαίων εταιρειών της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης