Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ - Αύξηση 2% στα έσοδα το α' τριμήνο του 2014

tags :
ΑΧΑ - Αύξηση 2% στα έσοδα το α' τριμήνο του 2014
Φτάνοντας στα 28,5 δισ. ευρώ
Αύξηση 2% σημείωσαν τα κέρδη του ομίλου της AXA φτάνοντας στα 28,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ειδικότερα στις ασφαλίσεις Ζωής η αύξηση εσόδων ανήλθε στο 1%, φτάνοντας στα 15,8 δισ. ευρώ.
«Ο τέταρτος χρόνος της Φιλοδοξίας της ΑΧΑ να γίνει η προτιμώμενη Εταιρεία ξεκίνησε με περαιτέρω βελτίωση σε όλο το εύρος των προϊόντων μας, αποδεικνύοντας την επιτυχή στρατηγική μας», σχολίασε ο Denis Duverne, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
«Στις Γενικές Ασφαλίσεις, η ηγετική μας θέση παγκοσμίως μας έδωσε τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου μας, διατηρώντας την πειθαρχημένη στρατηγική μας στην ανάληψη νέων κινδύνων. Επίσης, σε ό,τι αφορά στη Διαχείριση Κεφαλαίων έχουμε καταγράψει θετικές εισροές για 6 συνεχή εξάμηνα».
 «Στο πρώτο τρίμηνο του 2014, συνεχίσαμε να έχουμε κερδοφόρα πολιτική ανάπτυξης, γεγονός που μας κρατά στο σωστό δρόμο για τους στόχους που έχουμε θέσει βάσει Φιλοδοξίας ΑΧΑ. Πιστεύουμε πως η θετική κινητικότητα που είδαμε στο πρώτο τρίμηνο θα συνεχιστεί και θα μεταφραστεί σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2014 σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο» ανέφερε ο Jean-Laurent Granier, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Global P&C (Γενικές Ασφαλίσεις).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης