Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ - Στους επίλεκτους ασφαλιστές υγείας του Ντουμπάι

tags :
ΑΧΑ - Στους επίλεκτους ασφαλιστές υγείας του Ντουμπάι
Το στάτους της συμμετέχουσας ασφαλιστικής (participating insurer) δόθηκε σε πολύ λίγες εταιρείες από την DHA
Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Μέσης Ανατολής στον κλάδο ζημιών (non-life), όρισε η υγειονομική αρχή του Ντουμπάι (DHA) την AXA Gulf, ως συμμετέχουσα ασφαλιστική στο πρόγραμμα βασικών παροχών (Basic Benefit Plan), στο πλαίσιο του οποίου η AXA θα προσφέρει κάλυψη υγείας.
Το στάτους της συμμετέχουσας ασφαλιστικής (participating insurer) δόθηκε σε πολύ λίγες εταιρείες από την DHA, ύστερα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης με βάση κριτήρια όπως η ασφαλιστική και χρηματοοικονομική ικανότητα, η οικονομική κατάσταση και η επιδόσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
O Jérôme Droesch, CEO της AXA Gulf, δήλωσε: «Μας τιμά εξαιρετικά o ορισμός μας ως συμμετέχουσας ασφαλιστικής και το ότι μας επετράπη να προσφέρουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα βασικών παροχών, το οποίο είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με τον νέο νόμο για την ασφάλιση υγείας. […] Είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειες που καταβάλαμε για την ποιότητα των υπηρεσιών, η παγκόσμια εμπειρία και οι καινοτόμες λύσεις μας ενίσχυσαν την υποβολή (της πρότασής) μας».
Η εταιρεία εξήγγειλε ακόμη ότι θα προσλάβει / εκπαιδεύσει προσωπικό και θα αναπτύξει τους απαραίτητους πόρους μέσα στους προσεχείς μήνες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης