Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε την ασφάλιση της εθνικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς του Σότσι

Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε την ασφάλιση της εθνικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς του Σότσι
Επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται η υγιής ανάπτυξη της εταιρείας στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, επισημαίνει η εταιρεία
Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε να ασφαλίσει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Σότσι της Ρωσίας από τις 7 έως τις 24 Φεβρουαρίου.
Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρέχει κάλυψη στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας και έχει διάρκεια από τις 1/2/2014 έως τις 26/2/2014.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εμπιστεύεται την Ευρώπη ΑΕΓΑ για τη σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε την ασφάλιση της ομάδας που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας για τους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην Ευρώπη ΑΕΓΑ είναι επίσης ασφαλισμένα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων.
Αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, Νικόλαος Μακρόπουλος, δήλωσε ότι «η συνεχής εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ευρώπη ΑΕΓΑ αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση του κύρους και της φερεγγυότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, ενώ επιβεβαιώνει και, κατά μια έννοια, επιβραβεύει την υγιή ανάπτυξή της στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης