Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το Ισραήλ και ο Netanyahu είναι εγκληματίες πολέμου, σκότωσαν 33.000 Παλαιστίνιους - Το Ιράν απέτυχε στην επίθεση

Το Ισραήλ και ο Netanyahu είναι εγκληματίες πολέμου, σκότωσαν 33.000 Παλαιστίνιους  - Το Ιράν απέτυχε στην επίθεση
Οι αγγλοσάξονες ήταν ιστορικά και παραμένουν κακιά πληγή στον πλανήτη
Οι αμερικανοί και ο Πρόεδρος Biden είναι για μια ακόμη φορά λίγοι, ανίκανοι και λίγοι.
Γνώριζαν την εξέλιξη των πραγμάτων και αντί να πάρουν μέτρα προστασίας και να μαζέψουν τον δολοφόνο Netanyahu τον πρωθυπουργό του Ισραήλ τον άφησαν να σκοτώσει 33.000 Παλαιστίνιους.
Όσοι διακατέχονται από προκατάληψη και όσοι αγνοούν μπορεί να είναι με τους Ισραηλινούς, δεν μπορούν να κερδίσουν καμία συμπάθεια με τα εγκλήματα που έκαναν…
Οι έλληνες πολιτικοί επειδή είναι ασήμαντες μαριονέτες πιστεύουν ότι εάν υποστηρίζουν το Ισραήλ θα κερδίσουν την εύνοια των εβραϊκών λόμπι.
Μέρος των Ισραηλινών καταδικάζει τα εγκλήματα του Netanyahu ο οποίος είναι ξεκάθαρα εγκληματίας πολέμου, ενορχήστρωσε γενοκτονία ήδη κατηγορείται από τον ΟΗΕ για γενοκτονία.
Το έγκλημα του Ισραηλινού στρατού προκάλεσε την οργή του αραβικού κόσμου και κυρίως του Ιράν που εδώ και 10ετές τρέφουν μίσος εκατέρωθεν.
Το Ιράν εξαπέλυσε μια μεγάλη επίθεση με 400 drones και πυραύλους αλλά η αντεπίθεση αυτή ήταν καταδικασμένη να αποτύχει γιατί το Ιράν απέχει πολύ από το Ισραήλ… μεσολαβεί το Ιράκ και Συρία – σε ορισμένα σημεία - και ο χρόνος αντίδρασης ήταν μεγάλος για την πολεμική αεροπορία και λιγότερο για το υπερτιμημένο Iron Dome…
Προφανώς και η επίθεση των Ιρανών ήταν μήνυμα και όχι επίθεση αλλά η πραγματικότητα είναι ότι άφησαν οι ΗΠΑ το Ισραήλ να ενισχύσει το μίσος… στον μουσουλμανικό κόσμο.

Οι αγγλοσάξονες ήταν ιστορικά και παραμένουν κακιά πληγή στον πλανήτη.
Το Ισραήλ θέλει να εξαφανίσει τους Παλαιστίνιους και εκτελεί σχέδιο εξόντωσης τους, συντελείται γενοκτονία.
Ο Netanyahu είναι εγκληματίας πολέμου, τίποτα λιγότερο για αυτό το απόβρασμα, ο Ισραηλινός στρατός εκτελεί γενοκτονία και ενώ οι στρατιώτες εκτελούν εντολές, οι στρατηγοί είναι εγκληματίες πολέμου.
Ο απλός πολίτης του Ισραήλ θέλει ειρηνική συνύπαρξη με τους Παλαιστίνιους, το κράτος του Ισραήλ είναι νέο, ήρθαν καταπάτησαν τα Παλαιστινιακά εδάφη και τώρα ολοκληρώνουν το σχέδιο εξόντωσης.
Το Ιράν δεν έπρεπε να επιτεθεί αν και αυτή η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ειρηνική διευθέτηση.
Ο Biden είναι ένα επικίνδυνο σάπιο γεροντάκι, ο Trump έχει δίκιο εάν ήταν πρόεδρος το Ιράν δεν θα εξαπέλυε επίθεση…
Όμως η λύση στο Παλαιστινιακό είναι μια, ειρήνη και αποδοχή της συνύπαρξης δυο λαών.
Όχι δεν μπορούμε να είμαστε με τους Ισραηλινούς που εγκληματούν, όχι δεν μπορούμε να είμαστε με τους Ιρανούς που διαιωνίζουν τον πόλεμο.
Η κρίση στην Μέση Ανατολή αποδεικνύει γιατί χρειάζεται ο πολυπολικός κόσμος που εστίασε ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος…
Ο αμερικανικός παράγοντας είναι κακιά πληγή… δεν προσφέρει στην ειρήνη…
Ελπίζουμε στην επικράτηση του Trump… ώστε να επέλθει ειρήνη… οι σάπιοι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ και το βαθύ κράτος είναι επικίνδυνοι για τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης