Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Προ των πυλών ο «θηλυκός Κασσελάκης» στο ΣΕΒ - Υποψηφιότητα από την Ιουλία Τσέτη

Προ των πυλών ο «θηλυκός Κασσελάκης» στο ΣΕΒ - Υποψηφιότητα από την Ιουλία Τσέτη
Η Ιουλία Τσέτη διαθέτει βαρύ βιογραφικό είναι επιχειρηματίας…
Μοντέλο… ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται στο γνωστό ΣΕΒ στις επερχόμενες εκλογές της 19η Ιουνίου 2024 για την εκλογή προέδρου.
«Είδε φως και μπήκε», «θηλυκός Κασσελάκης» και άλλα σχόλια διατυπώνονται για την υποψηφιότητα της κας Ιουλίας Τσέτη, η οποία ξεκίνησε νωρίς την εκστρατεία αφού προήγγειλε την υποψηφιότητα για την θέση της προέδρου του ΣΕΒ.
Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και τα άλλα πολιτικά κόμματα απαιτούν οι υποψήφιοι πρόεδροι να φέρουν τουλάχιστον 50 υπογραφές για να είναι έγκυρες οι υποψηφιότητες τους στο ΣΕΒ δεν υπάρχει σχετική υποχρέωση όποιος θέλει θέτει υποψηφιότητα.
Ο «παλιός» Σύνδεσμος Βιομηχάνων κα σήμερα ΣΕΒ (Σύγχρονες Επιχειρήσεις, Σύγχρονη Ελλάδα) βρίσκεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην ιστορία του με μία γυναικεία υποψηφιότητα αυτή της κας Ιουλίας Τσέτη, η οποία ανακοινώθηκε από την ίδια, αιφνιδιάζοντας τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων αφού η παράδοση δεκαετιών θέλει πιο ήπια μετάβαση κατά την εκλογή του ενός προέδρου στον άλλον.
Η Ιουλία Τσέτη διαθέτει βαρύ βιογραφικό είναι επιχειρηματίας, όμως με την κίνησή της σπάει την παράδοση του ΣΕΒ όπως και τους ηθικούς κανόνες που ξεπερνούν τα 100 χρόνια.
Επιχειρηματίες που είναι μέλη του ΣΕΒ λένε θα μπορούσε η κα Τσετη να περιμένει τουλάχιστον την υποψηφιότητα του νυν προέδρου του ΣΕΒ Κ Δημήτρη Παπαλεξόπουλου και μετά να προχωρήσει στην ανακοίνωση της δική της υποψηφιότητά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ συμμετέχουν άλλες τρείς γυναίκες , οι οποίες δεν βιάζονται καθώς δεν τις πήραν και τα χρόνια.
Στο ΣΕΒ δεν ψηφίζουν οι «μανάδες» μας που βλέπουν τον Κασσελάκη και τον χαίρονται αλλά τα 600 εγγεγραμμένα μέλη του.
Καλή Επιτυχία να ευχηθούμε στην κα Ιουλία Τσέτη η οποία μπορεί να βιάστηκε μεν αλλά η κάλπη θα βγάλει τον ή την πρόεδρο.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης