Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το 2024 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά – Θα κερδίσει ο Trump, θα ηττηθεί ο Biden και ο Putin θα συντρίψει Ουκρανία και ΝΑΤΟ

Το 2024 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά – Θα κερδίσει ο Trump, θα ηττηθεί ο Biden και ο Putin θα συντρίψει Ουκρανία και ΝΑΤΟ
Στις ΗΠΑ η νίκη θα είναι ακόμη πιο μεγαλειώδης γιατί η ήττα του Biden αυτού που σαθρού Προέδρου που έχει προκαλέσει πολέμους σε όλη την υφήλιο θα τελειώσει με την επάνοδο του Trump που θα επαναφέρει την τάξη και την ειρήνη στον κόσμο
Το 2024 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά.
Οι δύο πιο ισχυρές χώρες του κόσμου θα πετύχουν μεγαλειώδεις νίκες…
Στις ΗΠΑ η νίκη θα είναι ακόμη πιο μεγαλειώδης γιατί η ήττα του Biden αυτού που σαθρού Προέδρου που έχει προκαλέσει πολέμους σε όλη την υφήλιο θα τελειώσει με την επάνοδο του Trump που θα επαναφέρει την τάξη και την ειρήνη στον κόσμο.
Επί διακυβέρνησης Biden ξέσπασε η σύγκρουση στην Ουκρανία με την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης…
Τον πόλεμο στην Ουκρανία τον ξεκίνησαν οι Ουκρανοί από τα γεγονότα του 2014.
Ένα κράτος το Ουκρανικό έχει καταρρεύσει, 500.000 άνθρωποι είναι νεκροί οι τραυματίες.
Ο στρατός παραπαίει παρ΄ ότι ενισχύθηκε με δυτικά όπλα.
Η εμμονή του Biden να υποστηρίζει τον τυχοδιώκτη Zelensky οδηγεί σε ολική κατάρρευση την Ουκρανία.
Η στρατηγική Biden στην Ουκρανία απέτυχε παταγωδώς.
Επί διακυβέρνησης Biden βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη γενοκτονία στην σύγχρονη ιστορία στην Παλαιστίνη.
Οι Ισραηλινοί έχουν σκοτώσει 25.000 κυρίως αμάχους και ο Ισραηλινός στρατός ακόμη δεν έχει καταφέρει να νικήσει την Hamas, την οποία το κράτος του Ισραήλ δημιούργησε και χρηματοδότησε.
Επί διακυβέρνησης Biden το κίνημα αντίστασης γιγαντώθηκε, στην Ερυθρά Θάλασσα στέλνουν στρατιωτικά πλοία γιατί έχουν γίνει στόχος τα εμπορικά πλοία και ειδικά τα συνδεόμενα με το Ισραήλ.
Στο Ιράκ και την Συρία οι αμερικανοί έχουν δεχθεί συνολικά σχεδόν 130 επιθέσεις πολλές από αυτές επιτυχημένες.
Ήδη στο Ιράκ οι πολιτικοί θέλουν να διώξουν τον αμερικανικό στρατό.
Μετά το Αφγανιστάν, οι αμερικανοί αργά ή γρήγορα θα φύγουν και από το Ιράκ.
Επί διακυβέρνησης Biden χάθηκε η Σαουδική Αραβία, η οποία σύσφιξε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με την Ρωσία και εντάχθηκε στους BRICS+
Επί διακυβέρνησης Biden οι εντάσεις μεταξύ της Κίνας και της Ταιβάν εντάθηκαν και η Ευρώπη απλά απέδειξε ότι είναι κομπάρσος, δουλικό προσωπικό των ΗΠΑ και ενός παρωχημένου ΝΑΤΟ.

Ο Putin θα συντρίψει Ουκρανία και ΝΑΤΟ

Το 2024 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά γιατί ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος θα συντρίψει την Ουκρανία και μαζί θα συντρίψει και το ΝΑΤΟ.
Ο τακτικός ουκρανικός στρατός ηττήθηκε, δεν υπάρχει πια, αλλά ο Zelensky που μετατρέπει την Ουκρανία σε αυταρχικό καθεστώς χρησιμοποιεί γυναίκες και όποιον βρει για να προχωρήσει μια δεύτερη μεγάλη κινητοποίηση 500.000 ανθρώπων που και αυτοί θα έχουν την ίδια εφιαλτική μοίρα, θάνατος, ακρωτηριασμοί και δυστυχία.
Περίπου 6,4 εκατ Ουκρανοί βρίσκονται εκτός Ουκρανίας και είναι αμφίβολο εάν επιστρέψουν ειδικά με τον Zelensky.
Ο Zelensky δεν μπορεί να είναι αυτός που θα υπογράψει την συνθηκολόγηση της Ουκρανίας και την καθολική παράδοση του Ουκρανικού στρατού.
Ο Zelensky με τον ένα ή άλλο τρόπο πρέπει να αντικατασταθεί, είναι ένα σιχαμερό πιόνι που πρόδωσε την Ουκρανία.
Την ίδια στιγμή ενώ το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε σε διάφορες χώρες κοντά στην Ρωσία – κατασκεύασαν το πλασματικό αφήγημα ότι η Ρωσία θέλει να καταλάβει άλλα κράτη – ωστόσο στρατιωτικά ηττήθηκε αφού όλο το ΝΑΤΟ έπεσε πάνω στην Ουκρανία για να νικήσει τους ρώσους και αντί να συμβεί αυτό οι Ουκρανοί συνετρίβησαν.
Ο Putin κέρδισε και η Ουκρανία θα παραδοθεί άνευ όρων αυτή θα είναι η ταπεινωτική κατάληξη για ένα λαό υπερήφανο όπως οι Ουκρανοί….
Το πικρό ποτήρι της ήττας θα το πιουν τόσο οι ΗΠΑ, όσο και το ΝΑΤΟ και η συλλογική Δύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης