Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το Ισραήλ βρήκε την ευκαιρία του

Το Ισραήλ βρήκε την ευκαιρία του
Σχετικά Άρθρα
Το Ισραήλ βρήκε, χάρη στους τρομοκράτες της Χαμάς, την τέλεια ευκαιρία να ολοκληρώσει τη γενοκτονία των ανθρώπων της Παλαιστίνης, που έχει ξεκινήσει εδώ και επτά δεκαετίες.
Η δυστυχία που προκάλεσε το κράτος του Ισραήλ σε αυτούς τους ανθρώπους, πλέον κορυφώνεται.
Θα έλεγε κανείς πως όσοι κινούν τα νήματα στο Ισραήλ, εν μέρει πράττουν όσα υπέστησαν οι Εβραίοι από τα Ναζί τέρατα στον Β' ΠΠ.
Ο ίδιος ο λαός δεν διδάχθηκε από τον ασύλληπτο πόνο των προγόνων του, από τη φρίκη που πέρασαν.
Και όχι, ο λαός της Παλαιστίνης δεν αντιπροσωπεύεται από τη Χαμάς, όπως δεν αντιπροσωπεύουν ποτέ έναν ολόκληρο λαό οι όποιοι ακραίοι.
Το «εντυπωσιακό» που όμως δεν προκαλεί εντύπωση, είναι πως, με απόλυτη σύνεση, η Δύση στηρίζει την καταστροφή της Παλαιστίνης, τη γενοκτονία που διαπράττεται αυτή τη στιγμή.
Με μπροστάρισσες τις ΗΠΑ που είναι θέμα χρόνου να εμπλακούν ενεργά σε έναν πόλεμο από τους εκατοντάδες που έχουν εμπλακεί, η Δύση βρήκε μία ακόμη καλή αγορά μετά την Ουκρανία.
Οι ανθρωπιστικές βοήθειες που με μεγάλα λόγια ξεστομίζονται από την Ούρσουλα και άλλους αξιωματούχους του γραφείου και της καρέκλας, αποτελούν μία έσχατη υποκρισία από τους Δυτικούς προς τον παλαιστινιακό λαό, ο οποίος χρόνια υποφέρει και αυτοί επιδεικτικά κοιτούν αλλού.

Θα πει κάποιος, «τι μας τα λες;», «δεν τα ξέρουμε;».
Όλοι τα ξέρουμε.
Όπως ξέρουμε ότι αυτή ακριβώς θα είναι η στάση των ισχυρών αν γίνει κάτι παρόμοιο στα Βαλκάνια· και πραγματικά μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό.

Οι αθώοι, οι καθημερινοί άνθρωποι σε Ισραήλ, Παλαιστίνη, Ουκρανία θα πληρώσουν ξανά το τίμημα του πολέμου των λίγων.
Χάρη στο δικό τους αίμα, οι γνωστοί λίγοι θα κάνουν τα deals δισεκατομμυρίων στην αμυντική βιομηχανία και τις υποδομές για να συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος της καταστροφής.

(Πηγή εικόνας εξωφύλλου: palestinechronicle.com)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης