Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Δεν είμαστε ούτε με τους δολοφόνους Εβραίους, ούτε με τους τρομοκράτες Παλαιστίνους…. να τελειώνει η δουλοπρέπεια

Δεν είμαστε ούτε με τους δολοφόνους Εβραίους, ούτε με τους τρομοκράτες Παλαιστίνους…. να τελειώνει η δουλοπρέπεια
Η Ελλάδα δεν έχει κανένα συμφέρον να ταχθεί υπέρ των δολοφόνων εβραίων και δεν έχει κανένα δικαίωμα να ταχθεί υπέρ των τρομοκρατών – δολοφόνων παλαιστινίων.
Δράττοντας την ευκαιρία από τις δηλώσεις Μητσοτάκη – Δένδια ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην άμυνα… μια πολιτική ανοησία είναι αυτό, γιατί τότε και οι ρώσοι δεν έχουν δικαίωμα στην άμυνα στο Donbass απέναντι στους δολοφόνους Ουκρανούς και στο διεφθαρμένο καθεστώς Zelensky;
Καταγράφουμε ξεκάθαρα την θέση μας…

Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει ουδέτερη στάση και να ταχθεί υπέρ της άμεσης κατάπαυσης του πυρός.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι με τους εβραίους δολοφόνους που λόγω γοήτρου σκοτώνουν αμάχους, αυτό που αποκαλεί ο Μητσοτάκης νόμιμη άμυνα… ούτε με τους παλαιστίνους τρομοκράτες.
Οι εβραίοι σιχαίνονται τους ελληνορθόδοξους, ειδικά οι σκληροπυρηνικοί εβραίοι… σιχαίνονται τον χριστιανισμό και σιχαίνονται κάθε άλλη θρησκεία.
Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί είναι ούτε με τους τρομοκράτες παλαιστίνους, αποτελεί ύβρη στην λογική και στην δικαιοσύνη να σκοτώνονται άμαχοι από ένοπλους της Hamas και αυτό να θεωρείται… πλημμύρα… όπως την ονόμασαν.
Το καθεστώς Benjamin Netanyahu του πρωθυπουργού του Ισραήλ είναι διεφθαρμένο, μπλεγμένο σε σκάνδαλα, ο Benjamin Netanyahu για πολλούς ισραηλίτες είναι ένας πολιτικός απατεώνας… κατώτερος των περιστάσεων…
Οι Ισραηλινοί τώρα σκοτώνουν αμάχους παλαιστίνους, είναι δειλοί γιατί ποτέ το δήθεν ισχυρό στρατιωτικά Ισραήλ δεν τα έβαλε με σοβαρό αντίπαλο…
Το Ισραήλ είναι τόσο ισχυρό που μετά την επίθεση παρακαλούσε τις ΗΠΑ για βοήθεια, ο μύθος του Ισραήλ ως ισχυρού κράτους είναι ονειροφαντασία.
Από την άλλη οι Παλαιστίνοι είναι τρομοκράτες αλλά εκπληκτικά κατώτεροι στρατιωτικά από τον Ισραηλινό στρατό.
Ωστόσο με ανεμόπτερα επιτέθηκαν στο Ισραήλ και χιλιάδες ρουκέτες πιάνοντας στον ύπνο τον Ισραηλινό στρατό, τον δήθεν ετοιμοπόλεμο.
Έτσι λοιπόν από εκδίκηση ο Benjamin Netanyahu σκοτώνει αμάχους… αλλά δεν είναι ηγέτης, είναι ένας πολιτικός απατεώνας…
Ο ηγέτης βρίσκει λύσεις και το Ισραήλ έσπειρε θύελλες και θερίζει τα αποτελέσματα της ακραία λανθασμένης πολιτικής του…

Η Ελλάδα δεν έχει κανένα συμφέρον να ταχθεί υπέρ των δολοφόνων εβραίων και δεν έχει κανένα δικαίωμα να ταχθεί υπέρ των τρομοκρατών – δολοφόνων παλαιστινίων.

Το Ισραήλ δεν είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας…. η δύναμη που έχουν δημιουργήσει διεθνώς, η μοιρολατρία των αδικημένων λόγω Hilter, οι ταινίες του Χόλυγουντ, τα λόμπι και η προπαγάνδα αποτέλεσαν σημαία... για να διαιωνίσουν ένα φαύλο κύκλο…

Ο ισχυρός βρίσκει λύσεις δεν διαιωνίζει το πρόβλημα…
Από την άλλη οι Παλαιστίνοι αντί να φέρουν βιώσιμες λύσεις κατέληξαν στην τρομοκρατία, αυτό που κάνουν δεν είναι δίκαιος αγώνας αλλά ντροπιαστική δειλία και τρομοκρατία…
Η Ελλάδα δεν πρέπει να εμπλακεί στο ιστορικό λάθος που εκτυλίσσεται εδώ και δεκαετίες στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης