Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η επέλαση Κασσελάκη από το Βορρά μέχρι το Νότο

Η επέλαση Κασσελάκη από το Βορρά μέχρι το Νότο
Τα τείχη πέφτουν από μέσα
«Κερκόπορτα» το Tik Tok, το instagram και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για τις «σιγουράντζες» της πολιτικής αφού ο ουρανοκατέβατος Στέφανος Κασσελάκης έριξε τα κομματικά τείχη καθώς επικοινώνησε με τη «μικρή» ή «μεγάλη» κοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα τείχη πέφτουν από μέσα. Όλοι το ξέρουν και επαληθεύτηκε με την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο πολιτικό στερέωμα σε ένα κρίσιμο ρόλο και θέση όπως είναι του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η πολεμική που αναπτύσσεται κατά της παρουσίας του κ Κασσελάκη εντός και εκτός των τειχών είναι ότι δεν εκπροσωπεί της ουσία της πολιτικής.
Αν ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρει να φέρει στο προσκήνιο την πολιτική θα είναι ένα επίτευγμα προσωπικό που είναι άγνωστο αν το καρπωθεί στις επικείμενες Περιφερειακές κάλπες ή σε διάστημα εννέα μηνών με τις Ευρωεκλογές.
Οι «σοβαροί» του ΣΥΡΙΖΑ με καντάρια πολιτικής βαρύτητας δεν αντιλήφθηκαν τα απανωτά εκλογικά αποτελέσματα του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου αφού άφησαν το χρόνο να κυλήσει από το 2019 μέχρι το 2023 χωρίς κάποια πολιτική παρέμβαση ουσίας.
Είναι βέβαιο ότι τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα προκάλεσαν την είσοδό του στο πολιτικό προσκήνιο.
Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κασσελάκη εκτιμούν ότι τα πολλά φώτα της δημοσιότητας θα το οδηγήσουν σε ένα ίσως και παραπάνω στραβοπατήματα ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια ή κατεβαίνοντας για κάποιους άλλους διότι η έκθεσή του στα φώτα θα το αναγκάσουν να παραβλέψει το επόμενο σκαλοπάτι.
Οι αριστερές πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να το καταλάβουν θα αναλάβουν ρόλους και τη «δουλειά» των πολιτικών αντιπάλων που είναι έξω από τα ανύπαρκτα τείχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως τι θα συμβεί όταν ο νέος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε ένα βίντεο δύο λεπτών στο Tik Tok επιλέξει να σχολιάσει σε ποιους πάνε και τι θα κάνουν τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης και ποιοι έμειναν εκτός χρηματοδότησης.
Το βίντεο Κασσελάκη για το στέγαστρο Καλατράβα έγινε μείζον πολιτικό θέμα ενώ ήταν μία υπόθεση για ένα τμηματάρχη υπουργείου. Η απουσία συντήρησης είναι θέμα πολιτικής και των προτεραιοτήτων που θέτουν οι αρμόδιοι.
Το σαφές μήνυμά του ότι μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς διαμεσολαβητές και πραματευτάδες σε συνδυασμό με τις τελευταίες εικόνες από το Βόλο, αποκαλύπτουν ότι το κράτος δεν έχει τα κουράγια να είναι δίπλα σας διότι βρίσκεται σε χέρια που έχει αποφασίσει ότι το κράτος δεν φτάνει για όλους.
Τόσο απλά !

Νίκος Θεοδωρόπουλος ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης