Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η Σβίγκου κόβει τον Κασσελάκη από το site του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Η Σβίγκου κόβει τον Κασσελάκη από το site του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Η «Χωροφυλακή» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα (με ένα μεγάλο ερωτηματικό).
Αντέχει τη διαφορετική άποψη ή δεν αντέχει.
Πιο απλά τη «σηκώνει ο οργανισμός της» Οι κλειδοκράτορες του κόμματος χρησιμοποιούν μεθόδους της παλιάς Δεξιάς όταν η Ελληνική Χωροφυλακή διέπρεπε για δεκαετίες.
Όμως η πορεία της τερματίστηκε από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου αλλά η κουλτούρα της έμεινε στους αριστερούς και την εφαρμόζουν απροκάλυπτο ακόμη και σήμερα.
Αναζητώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την ομιλία του υποψηφίου Στέφανου Κασσελάκη διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει πουθενά.
Ο υπεύθυνος διαχείρισης της ιστοσελίδας θα έλαβε άνωθεν εντολή να μην αναρτηθεί η ομιλία του υποψηφίου προέδρου του κόμματος ο οποίος παρότι συμμετέχει στη διαδικασία δεν έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα από τους πολιτικούς χωροφύλακες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η ομιλία του δεν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα.

Η απουσία της ομιλίας του είναι μείζον θέμα το οποίο αποκαλύπτει ότι δεν είναι ένα δημοκρατικό κόμμα όπως το αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης.
Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κα Ράνια Σβίγκου έχει αρμοδιότητα για τις αναρτήσεις ή πρόκειται για μία αυθαιρεσία ενός κομματικού στελέχους που δεν τον …συμπαθεί.
Όταν ένας κομματικός μηχανισμός αποκλείει από την επίσημη ιστοσελίδα του τις θέσεις ενός υποψηφίου προέδρου του κόμματος, το θέμα πρέπει να μας απασχολήσει όλους διότι χτυπά τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας.
Η Γραμματέας Ράνιας Σβίγκου πρέπει να απολογηθεί στην κοινωνία που την επικαλείται και τη θέλει σύμμαχο για να φτιάξει ένα καλύτερο μέλλον.
Είναι να γελάς και να κλαίς μαζί διότι όταν ένα κόμμα που αποκλείει τις θέσεις ενός υποψηφίου προέδρου δεν υπάρχει λόγος να πάμε πιο κάτω.

Η κομματική ιεραρχία πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
Οι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τα θέματα Δημοκρατίας τα προσπερνούν διότι πρόκειται για τον κ Στέφανο Κασσελάκη (!).
Ευτυχώς που ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πιο πολλά από όσα νομίζετε όπως έδειξαν οι πρόσφατες εθνικές εκλογές.
Όταν δεν λειτουργεί η Δημοκρατία στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σε αυτό το επίπεδο, η κοινωνία το εκλαμβάνει ότι δεν είστε χρήσιμοι που θέλετε να την κάνετε καλύτερη.
Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη απέδειξε όπως είπε και ο ίδιος ότι υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα κόμματα που δεν υπερασπίζονται την Δημοκρατία στην πιο απλή μορφή της δεν έχουν και δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην κοινωνία.
Είναι απορίας άξιον ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οραματίζονται το μέλλον χωρίς Δημοκρατία όταν επιτρέπουν αντιδημοκρατικές συμπεριφορές στό κόμμα τους.
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει, πώς όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης ενώ η μη δημοσίευση της ομιλίας του κ. Κασσελάκη αποδίδεται σε τεχνικό λάθος.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης