Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

H Κουμουνδούρου ψάχνει για φωτογράφο;

H Κουμουνδούρου ψάχνει για φωτογράφο;
Πόσο κοντά είναι σε ένα αναμνηστικό φωτογραφικό καρέ!
Το μήνυμα της κάλπης της 21ης Μαΐου είναι άγνωστο πότε θα φτάσει στην Κουμουνδούρου.
Πιθανότητα το μήνυμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου να φτάσει ταχύτατα στην Κουμουνδούρου αλλά να μην υπάρχει στέλεχος να το παραλάβει.
Η ώρα των ευθυνών για το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής όπως και ο απολογισμός της βαριάς ήττας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πιθανότατα να απασχολεί τους ειδικούς αναλυτές για τα επόμενα χρόνια.
Όμως οι πολίτες και ψηφοφόροι που αποφασίζουν στις κάλπες έχουν άλλες απαιτήσεις και άλλα σχέδια για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μέλλον της Αριστεράς όπως εκφράστηκε μέσα από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα κριθεί την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.
Οι ψηφοφόροι έχουν ορίσει την προεκλογική ατζέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο αυτή η ατζέντα δεν γίνεται κατανοητή από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος θα είναι δύσκολο να κατανοήσουν και το επόμενο αποτέλεσμα.
Ήδη τα στελέχη άνοιξαν τη συζήτηση για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για μέγα ολίσθημα όσοι σκέφτηκαν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το κόμμα να αναζητήσει το νέο αρχηγό του.
Οι αριστεροί με όρους ενός αστικού κόμματος αναζητούν λύση μετά από ένα οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα με την αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα.
Ο αντικαταστάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά από ένα νέο σκληρό αποτέλεσμα θα είναι ο Παύλος Πολάκης.
Αν δεν θέλουν τον Παύλο ως αρχηγό τότε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Το «χωράφι» του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τους χωρέσει όλους.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Θα περιμένει ένα ακόμη εκλογικό αποτέλεσμα για να αποφασίσει που θα πάει ; Έτσι θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι για αυτούς.
Η ηγεσία του κόμματος πρέπει να αποφασίσει με ποιες κινήσεις θα το οδηγήσουν πάνω από το 25% ή θα επιλέξουν το δρόμο που θα τους οδηγήσει στο 10%.
Ποιό στέλεχος θα αποδεχθεί να αναλάβει την αρχηγία ενός κόμματος που θα έχει χάσει σε διάστημα ενός μηνός το 70% της εκλογικής του δύναμη.
Το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επόμενος αρχηγός αλλά ποια στελέχη θα συμμετέχουν στην προεκλογική καμπάνια μέσα από μία φωτογραφία. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται την καμπάνια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη του 1990.
Το αν θα είναι στη φωτογραφία ο Παύλος, Ευκλείδης, ο Ευάγγελος , η Πόπη , η Ελένη , η Μαρία , ο Χρήστος, ο Ανδρέας , ο Παναγιώτης , ο Αλέξης είναι στην αρμοδιότητα της ηγεσίας.
Αυτή τη φωτογραφία περιμένουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο δεν βρίσκεται φωτογράφος στην Κουμουνδούρου αυτή την κρίσιμη στιγμή, το ρόλο του φωτογράφου θα αναλάβουν οι ψηφοφόροι μέσα από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης