Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο πολίτης το 2030 δεν θα έχει τίποτα και θα είναι ευτυχισμένος

Ο πολίτης το 2030 δεν θα έχει τίποτα και θα είναι ευτυχισμένος
Μαρία Γρατσία, υποψήφια βουλευτής A' Αθηνών με το κόμμα «ΝΙΚΗ»

Η υποψήφια Βουλευτής της Α' Αθηνών με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κόμμα Νίκη, Μαρία Γρατσία, στις εθνικές εκλογές της Κυριακής 21ης Μαΐου, αφήνει για λίγο τη μάχιμη δικηγορία και ζητά την ψήφο των πολιτών. Το BN φιλοξενεί τη νέα υποψήφια Μαρία Γρατσία για να εκθέσει τις βασικές θέσεις του κόμματος όπως και τα καυτά  θέματα που απασχολούν τους πολίτες.
Η κα Γρατσία ως  νομικός για περισσότερα από 25 χρόνια έλαβε τη απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο όχι να συμπληρώσει  το ψηφοδέλτιο αλλά με ουσιαστικά αιτήματα αλλαγών.  Η  Δικαιοσύνη και  η προστασία των περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών είναι ανάμεσά  τους βάζοντας ως κορωνίδα της πολιτικής  του Κόμματος ΝΊΚΗ  την προστασία της  πρώτης κατοικίας.   

Η ηγεσία του Αρείου Πάγου να εκλέγεται από  τους δικαστές

Μαρία  Γρατσία:  Χωρίς υπερβολές λοιπόν και μεγάλα λόγια, τα οποία στην πράξη μένουν ανεφάρμοστα, η ΝΙΚΗ είναι το μόνο κόμμα που θα πολεμήσειγια μία ισχυρή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη και άρα θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με όλα τα κόμματα, που επιδιώκουν το ακριβώς αντίθετο, διότι αυτό συμφέρει τους ίδιους και τα ισχυρά ονόματα που υπηρετούν, και όχι τον απλό λαό και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Και επειδή η ΝΙΚΗ δείχνει ότι εξαρχής βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο δημοσίως πρότεινε τη πιο ρηξικέλευθη λύση που θα διασφαλίσει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης; Ποια είναι αυτή; Να αφαιρεθεί το δικαίωμα της εκάστοτε Κυβέρνησης να ορίζει την ηγεσία της Δικαιοσύνης, δηλαδή τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Πρόεδρο του ΣτΕ και τον Πρόεδρο του ΕΣ, και έτσι τα κομβικής σημασίας αυτά πρόσωπα να ορίζονται με δημοκρατική ψηφοφορία από τους ίδιους τους δικαστές, ως αρμόζει σε κάθε υγιές σχήμα.
Έτσι θα παύσουν να υπάρχουν οι εύλογες αμφιβολίες του κάθε Έλληνα στο κατά πόσο η δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη ή όχι από τους Κυβερνώντες, ακριβώς διότι αυτοί ορίζουν την κεφαλή της, την ηγεσία της.

 Ποιοι κρύβονται πίσω  από τα Funds που αγοράζουν τα σπίτια των Ελλήνων

  Μ. Γρατσία: Πράγματι, σε καμία από τις χιλιάδες δίκες που έχουν γίνει οι Τράπεζες δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα των δανειοληπτών να τους αποκαλύψουν και να τους γνωστοποιήσουν τα απολύτως στοιχειώδη!
Δηλαδή ποιοι κρύβονται πίσω από τα funds που αγόρασαν τα ελληνικά δάνεια και άρα τα διεκδικούν από τους Έλληνες πολίτες και ποιο είναι το αληθινό αντάλλαγμα που πήραν (;) οι Ελληνικές Τράπεζες για αυτά τα πωληθέντα (στην πράξη ξεπουληθέντα) δάνεια.
Οι Τράπεζες μάλιστα δεν προσκομίζουν αυτά τα στοιχεία, ώστε να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια, ούτε μετά από αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων επίδειξης εγγράφων και προτιμούν να πληρώνουν τις χρηματικές ποινές που ορίζουν οι αποφάσεις.
Έτσι, έστω και εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι τα Funds αγόρασαν τα ελληνικά δάνεια αντί πινακίου φακής, δηλαδή σε εξευτελιστικά χαμηλό τίμημα, χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στον ίδιο τον Έλληνα δανειολήπτη να προσφέρει το ίδιο αντίτιμο, ακόμη και το διπλάσιο αυτού!, ώστε να αποπληρώσει ο ίδιος το δάνειό του σε εύλογο ποσό, ανταποκρινόμενο στην οικονομική κατάσταση του, και άρα να περισώσει το ακίνητο του, το οποίο για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αποτελεί την πρώτη κατοικία τους!
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι αυτά τα funds δεν προκύπτει να πλήρωσαν το τίμημα αγοράς αυτών των δανείων απευθείας, αλλά το πληρώνουν σταδιακά (!) ανάλογα με τις εισπράξεις που κάνουν οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων τύπου Intrum, Cepal και DoValue, για λογαριασμό τους μέσα από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για την είσπραξή τους, εκποιώντας τα ακίνητα της Ελλάδος σε εξευτελιστικές τιμές!

 Το  «ΝΊΚΗ» θα ανοίξει  όλους τους φακέλους  μεταβίβασης δανείων

Όταν  εισέλθουμε στο Κοινοβούλιο με τη θέληση του ελληνικού λαού το πρώτο, το οποίο θα ζητήσουμε, είναι να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να ερευνηθούν με διαφάνεια από τις αρμόδιες Αρχές όλες αυτές οι συναλλαγές, για τις οποίες έδωσε την εγγύησή του το Ελληνικό Δημόσιο και οι οποίες οδήγησαν τόσες οικογένειες να χάσουν την κατοικία τους και τόσες εταιρείες να χάσουν τον χώρο στέγασης της επιχείρησής τους, από όπου ζουν οι ίδιοι και οι εργαζόμενοί τους.

 Η κρυφή ατζέντα του 2030

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος δεν έπραξαν τυχαία ή από αμέλεια.
Όχι βέβαια.
Ενήργησαν εν γνώσει τους για να υπηρετήσουν την ατζέντα 2030 που αναγγέλθηκε και επίσημα τον Ιανουάριο 2023 στο World Economic Forum/Παγκόσμιο Οικονομικό Forum (WEF) στο Νταβός δια στόματος Klaus Schwab και λοιπών αξιωματούχων, το μήνυμα των οποίων είναι ότι ο πολίτης το 2030 δεν θα έχει τίποτα και θα είναι ευτυχισμένος στο πλαίσιο του Great Reset, της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης