Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η ΝΔ από δεξιό – πατριωτικό κόμμα αξιών… εξελίχθηκε εκφυλισμένο φιλελεύθερο, φέουδο της οικογένειας Μητσοτάκη

Η ΝΔ από δεξιό – πατριωτικό κόμμα αξιών… εξελίχθηκε εκφυλισμένο φιλελεύθερο, φέουδο της οικογένειας Μητσοτάκη
Οι πραγματικοί δεξιοί δεν είναι με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη
Η ΝΔ του Ευάγγελου Αβέρωφ εκπροσωπούσε την γνήσια δεξιά, την καθαρή δεξιά, την πατριωτική δεξιά που σεβόταν την δημοκρατία, υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της πατρίδας και κρατούσε ψηλά την σημαία των αξιών…
Η Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος έκανε υπερήφανους τους έλληνες που την ψήφιζαν, εκπροσωπούσε όλες τις βασικές ελληνικές πολιτικές παραδόσεις και ο πυρήνας της ήταν η Δεξιά, η υπερήφανη δεξιά που έδωσε πατριωτικούς αγώνες και έκανε θυσίες για την πατρίδα…
Η Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος είχε καταφέρει να ενώσει τους έλληνες από τις παρυφές της ακροδεξιάς έως το γειτνιάζον κέντρο…. αλλά δεν άλλαξε ποτέ τον χαρακτήρα της.
Ο δεξιός στο παρελθόν ήταν υπερήφανος που αυτοπροσδιοριζόταν ως δεξιός και το θεωρούσε τίτλο τιμής να χαρακτηρίζεται δεξιός.
Η Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος συμπεριλάμβανε όσους υποστήριζαν τον Βασιλεία Κωνσταντίνο, τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον αρχηγό του κράτους της περιόδου 1967 με 1974 και βεβαίως τις κυρίαρχες μορφές της δεξιάς στις σκοτεινές περιόδους που δαιμονοποίησαν οι αριστεροί αλλά και στις καλές και αμόλυντες περιόδους…
Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν σήμερα ότι ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μεγάλο εθνικό έργο αφού οι βασικοί δρόμοι και η ηλεκτροδότηση της Ελλάδος πραγματοποιήθηκε επί εποχής του.
Εάν όμως τολμήσεις να αναφέρεις – λόγω αριστερών συνδρόμων και λαθών των Απριλιανών στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – δαιμονοποιήσε ως φασίστας.
Όμως δεν είναι ζητούμενο εάν κάποιος διαφωνεί ή συμφωνεί με την περίοδο 1967 με 1974 αλλά εάν στο παρελθόν εξέφραζε την δεξιά η ΝΔ…

Σήμερα η ΝΔ είναι κόμμα τραβεστί, η δεξιά εξαφανίστηκε… το κέντρο, Ποτάμι και οι αλεξιπτωτιστές του ΠΑΣΟΚ κυριαρχούν….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκφράζει την δεξιά, ποσοστό 8% με 10% παραμένει εκτός ΝΔ γιατί ο αυτοπροσδιοριζόμενος δεξιός δεν νιώθε άνετα με ένα κόμμα όπου ντρέπεται να πει ότι είναι δεξιό…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει πρόσφατα ότι με την πολιτική του απομόνωσε την ακροδεξιά και θα πουν πολλοί άλλο δεξιά και άλλο ακροδεξιά.
Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, οι μεγάλοι αγωνιστές της δεξιάς στον εμφύλιο πόλεμο, αυτοί που έδωσαν την ζωή τους για να μην μετατραπεί σε κομουνιστική χώρα η Ελλάδα με το ΕΑΜ – Ελλάς ήταν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ακροδεξιοί.
Αυτοί στην πορεία απομονώθηκαν, η αγνωμοσύνη και η έλλειψη ιστορικής μνήμης είναι γνώρισμα δυστυχώς των ελλήνων.
Θα πείτε τώρα περασμένα ξεχασμένα αλλά είναι προτιμότερο να είσαι δεξιός έως και ακροδεξιός παρά δήθεν φιλελεύθερος δηλαδή πολιτικός αγύρτης που δεν έχει την τόλμη να υπερασπιστεί τις ρίζες της ΝΔ.
Η οικογένεια Μητσοτάκη αποτελεί φατρία εξουσιομανών που καπηλεύονται την ιστορία και δεν εκφράζουν την δεξιά…
Για τον λόγο αυτό - και όχι μόνο - οι πραγματικοί δεξιοί δεν είναι εντός της ΝΔ που την θεωρούν κόμμα τραβεστί που περιμάζεψε όλους τους αποτυχημένους του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και άλλων εθνομηδενιστών.

Η ΝΔ ως δημοκρατικός πολιτικός και κομματικός σχηματισμός έχει ρίζες πατριωτικές, ωστόσο οι ηγεσίες του κόμματος αυτού είναι προβληματικές.
Η ΝΔ έγινε φέουδο της οικογένειας Μητσοτάκη και μόνο όταν τελειώσει η εξουσία αυτής της οικογένειας θα αναπνεύσει ο δεξιός, έως τώρα ασφυκτιά και δεν μπορεί να εκφραστεί πολιτικά, είναι παραγκωνισμένος και σωπαίνει εμπρός στα τραγικά λάθη που συμβαίνουν και που εξέλιξαν την Ελλάδα σε παρία, ουραγό των εξελίξεων, τελευταία των τελευταίων…
Οι πραγματικοί δεξιοί δεν είναι με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης