Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Αεροπλάνα γεμάτα… ευρώ «προσγειώνονται» στην Κύπρο – «Αερομεταφορά» χρημάτων από την Μ. Βρετανία – Στον… αέρα 1 εκατ. ευρώ!

tags :
 Αεροπλάνα γεμάτα… ευρώ «προσγειώνονται» στην Κύπρο – «Αερομεταφορά» χρημάτων από την Μ. Βρετανία – Στον… αέρα 1 εκατ. ευρώ!
Αεροπλάνα γεμάτα… ευρώ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας,  καθώς η στρατιωτική αεροπορία της Μ. Βρετανίας επιβεβαίωσε την αερομεταφορά χρημάτων, ύψους 1 εκατ. ευρώ από την Μ. Βρετανία προς την Κύπρο, προς τέρψιν στήριξης των Βρετανών στρατιωτών.
Ειδικότερα, η στρατιωτική αεροπορία, εν μέσω των τρέχουσων δραματικών εξελίξεων στο νησί της Αφροδίτης, αποφάσισε την άμεση μεταφορά οικονομικής βοήθειας, ύψους 1 εκατ. ευρώ, προς τα μέλη της Βρετανικής στρατιωτικής αποστολής στην Κύπρο.
Υπό τον φόβο του επικείμενου haircut στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών και του προσωρινού black out στα ΑΤΜ των τραπεζών, η βρετανική αεροπορία απέστειλε για πάσα ενδεχόμενο, προς τους στρατιώτες, το ποσό του 1 ετατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης