Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο η Ferrari – Σαφής δείκτης ότι η ύφεση φτάνει

Morgan Stanley: Ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο η Ferrari – Σαφής δείκτης ότι η ύφεση φτάνει
Αναλυτές της Morgan επανέλαβαν τη σύσταση overweight για τη Ferrari…

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν οι επενδυτές στην προσπάθεια αναζήτησης ασφαλούς καταφυγίου για τα κεφάλαιά τους είναι να τοποθετηθούν σε μετοχές της Ferrari…
Αυτή είναι η άποψη των αναλυτών της Morgan Stanley, οι οποίοι σε ενημερωτικό σημείωμα αναφέρουν ότι η κατασκευάστρια πολυτελών οχημάτων αποτελεί απόδειξη πως η ύφεση φτάνει.
Αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του Adam Jonas, επανέλαβαν τη σύσταση overweight για τη Ferrari, τροφοδοτώντας τον θόρυβο στον κλάδο παραμονές της αρχικής δημόσιας προσφοράς της κατασκευάστριας σπορ αυτοκινήτων Porsche AG.
Η Morgan Stanley έκανε update την αξιολόγησή της για την εταιρεία με έδρα το Μαρανέλο, στην Ιταλία, για να καλύψει το νέο Purosangue, το πρώτο τετράθυρο όχημα παραγωγής της Ferrari, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει. Jonas.
Το αυτοκίνητο θα πρέπει να πωληθεί για περίπου 390.000 ευρώ (373.000 δολάρια), δήλωσε η τράπεζα της Wall Street.
Οι αναλυτές της Morgan Stanley αύξησαν τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη ανά μετοχή για τη Ferrari κατά 7% έως 10% για τα οικονομικά έτη 2023-2025.
Οι μετοχές της Ferrari υποχώρησαν 1,1% στα 194,35 ευρώ στο Μιλάνο και 1,5% στα 186,42 δολάρια στην προαγορά της Νέας Υόρκης.
Η τιμή στόχος των 300 δολαρίων της Morgan Stanley υποδηλώνει άνοδο άνω του 60%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης