Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Φίμωση και Νέα Τάξη: Το λόμπι των φαρμακευτικών προτείνει κεφαλικό φόρο για τους ανεμβολίαστους και «στραγγαλίζει» την αλήθεια

Φίμωση και Νέα Τάξη:  Το λόμπι των φαρμακευτικών προτείνει κεφαλικό φόρο για τους ανεμβολίαστους και «στραγγαλίζει» την αλήθεια
Η δυστοπία των ολοκληρωτικών μέτρων κοινωνικής επιτήρησης και οι μέθοδοι «κατάπνιξης» των αντιπολιτευόμενων φωνών
Σχετικά Άρθρα

Νέα επιστημονική μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Φορολόγησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης εξετάζει την πρόταση – την οποία στο τέλος υποστηρίζει – επιβολής ενός ειδικού φόρου σε όσους αρνούνται να «εμβολιαστούν» κατά του Covid19.
Οι συντάκτες της μελέτης υποστηρίζουν ότι ένας φόρος που σχετίζεται με το εμβόλιο θα ήταν «δικαιολογημένος» επειδή «οι φόροι στη συμπεριφορά που θεωρείται ανεπιθύμητη δεν είναι κάτι καινούργιο» για την ανθρωπότητα.
Και επίσης επικαλείται το επιχείρημα ότι εάν τα «εμβόλια» προκαλούν σοβαρή βλάβη σε μερικούς ανθρώπους «ορισμένα κράτη υιοθετούν πολιτικές που μπορούν να συναινέσουν σε αυτήν τη σοβαρή βλάβη σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν θεωρούν ότι τα οφέλη υπερτερούν του κόστους»

Ανεπιθύμητη συμπεριφορά

Στη μελέτη ακολούθως προτείνονται κάθε είδους αυταρχικές μέθοδοι… διόρθωσης αυτής της «ανεπιθύμητης συμπεριφοράς», σε ένα καθεστώς ολοκληρωτική επιτήρησης - από την απευθείας φορολόγηση έως τις εκπτώσεις φόρου για όσους έχουν εμβολιαστεί, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την υποχρεωτική ασφάλιση Covid για τους μη εμβολιασμένους (που αποτελεί ένας επιπλέον τρόπο φορολόγησης…).

Να μην ξεχνάμε τα δεδομένα…

Πέραν όλων των άλλων, αυτό που μπορεί να επισημανθεί είναι ότι η αναλογία μόλυνσης-θνησιμότητας για «περιπτώσεις» Covid είναι ιδιαίτερα μικρή.
Ή ότι τα λεγόμενα «εμβόλια» δεν εμποδίζουν ούτε τη μόλυνση ούτε τη μετάδοση της υποτιθέμενης νέας ασθένειας που ονομάζεται «Covid19».
Το νομικό επιχείρημα, από τη μια πλευρά, με αντικείμενο την ατομική αυτονομία αφορά την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων, τον Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1945 και την απαγόρευση των ιατρικών καταναγκαστικών πράξεων.

Τι είναι ο όμιλος Hundred και ποιοι είναι οι χορηγοί του

Το Κέντρο Φορολήγησης Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2005 και αρχικά χρηματοδοτήθηκε από σημαντικές δωρεές μεγάλου αριθμού μελών του Ομίλου Hundred .
Να σημειωθεί ότι το Hundred Group είναι ένα ισχυρό λόμπι που εργάζεται για λογαριασμό όλων των εταιρειών του FTSE100.
Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες και άλλες συνεχίζουν να υποστηρίζουν το CBT ως δωρητές κατά τη διάρκεια του έτους ήταν η AstraZeneca και η GlaxoSmithKline Plc
Η GlaxoSmithKline είναι μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και συνεργάστηκε με τον γαλλικό κολοσσό Sanofi για την παραγωγή του εμβολίου κατά του Covid με αποτέλεσμα να κερδίζουν δισεκατομμύρια από συμβάσεις προμηθειών, παρά το γεγονός ότι δεν το εμβόλιο έχει ακόμη εγκριθεί προς χρήση από τον FDA.
Η AstraZeneca δε θέλει περαιτέρω συστάσεις.
Το λόμπι CBT χρηματοδοτείται από μεγάλες επιχειρήσεις και τιε Big Pharma... (τις μεγάλες φαρμακευτικές).
Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα είναι εύλογα...

Ο «στραγγαλισμός» των διαφορετικών φωνών

Την ίδια ώρα συμβαίνει στα παρασκήνια μια τεράστια επιχείρηση λογοκρισίας με στόχο πολλά δημοφιλή συντηρητικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Το 2021 ήταν κακό για αυτά όσον αφορά τα έσοδά τους, αλλά το 2022 αποδεικνύεται καταστροφικό για ειδησεογραφικούς ιστότοπους που δεν «παίζουν μπάλα» και ορθώνουν σημαία αντίστασης στην κυρίαρχη αφήγηση των καταστημένων μέσων ενημέρωσης.
Οι διαφημιστές μέσω τις κατεύθυνσης των ροών των εσόδων καταστρέφουν τις φωνές τhς alt right, αναγκάζοντας μερικά από τα μεγαλύτερα δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google και το Yahoo να τραβήξουν τις ροές των εσόδων από συντηρητικά media.

Οι επιπτώσεις

Αυτό είχε δύο σημαντικές επιπτώσεις.
Πρώτον, έχει «στραγγαλίσει» τα περισσότερα συντηρητικά μέσα από τη συζήτηση θεμάτων «ταμπού» όπως το Pandemic Panic Theatre, η απάτη των ψηφοφόρων ή η Μεγάλη Επαναφορά.
Δεύτερον, έχει απομονώσει εκείνα τα δίκτυα διαφημίσεων που στηρίζουν τις εναλλακτικές συντηρητικές απόψεις.

Θανατική ποινή…

Ορισμένα θέματα φέρνουν το ανάθεμα από τα περισσότερα δίκτυα διαφημίσεων.
Το να μιλάς ανοιχτά ενάντια στα εμβόλια ή την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών οδηγεί σε μια μορφή «απονομιμοποιημένου» δημόσιου λόγου.
Η επισήμανση της νοθείας στις εκλογές του 2020 και στις μελλοντικές εκλογές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα…
Το ίσιο ισχύει σχετικά με την υστερία της κλιματικής αλλαγής, τη θεωρία της λευκής φυλής και την Μεγάλη Αντικατάσταση και τη συνοριακή κρίση στο Μεξικό για τις ΗΠΑ και είναι εύκολο να κατανοήσει κάποιος πόσο δύσκολο είναι για τα alt right ειδησεογραφικά πρακτορεία να διαδώσουν τα γεγονότα, να μοιραστούν συντηρητικές απόψεις και ταυτόχρονα να επιβιώσουν!
Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία που αναγκάστηκαν είτε να συγχωνευθούν με μεγαλύτερους οργανισμούς είτε που υπαναχώρησαν στην κάλυψη ορισμένων αμφιλεγόμενων θεμάτων από φόβο μήπως «απομονωθούν» από τη ροή των διαφημιστικών εσόδων
Οποιος λέει την αλήθεια στερείται τους πόρους που χρειάζονται για να συνεχίσει να λέει την αλήθεια ή είτε αποκρύπτει την αλήθεια για να επιβιώσει.
Όσοι έχουν επιλέξει την επιβίωση απλώς δεν είναι σε θέση να διαδώσουν σωστά την αλήθεια…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης