Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Τι είναι το Great Reset, η Μεγάλη Επαναφορά; – Ποιο το πραγματικό σχέδιο των ελίτ για την Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Τι είναι το Great Reset, η Μεγάλη Επαναφορά; – Ποιο το πραγματικό σχέδιο των ελίτ για την Νέα Παγκόσμια Τάξη;
Η Μεγάλη Επαναφορά είναι η δράση απέναντι στο χάος και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ή η προγραμματισμένη «τάξη»
Σχετικά Άρθρα

Για πρώτη φορά ακούσαμε την έννοια του Great Reset την «Μεγάλη επαναφορά» το 2014.
Η Lagarde, η οποία ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ εκείνη την εποχή – την τρέχουσα περίοδο είναι επικεφαλής της ΕΚΤ -, ξαφνικά άρχισε να εστιάζει στον παγκόσμιο συγκεντρωτισμό.
Ήταν μια ατζέντα που γενικά ψιθυριζόταν μόνο στις σκοτεινές γωνιές των μυστικών συναντήσεων των τραπεζικών ελίτ και άλλων ισχυρών οικονομικών παραγόντων… αλλά το 2014 άρχισαν να δημοσιοποιούν τις θέσεις τους….

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ η έννοια της «Επαναφοράς» αναφέρθηκε πολύ επίμονα και σκόπιμα.
Μπορεί στην αρχή να ήταν ασαφές το τι σημαίνει, αλλά η βασική του στόχευση ήταν μια δραματική μετατόπιση από τα τρέχοντα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά μοντέλα του κόσμου σε ένα παγκόσμιο συγκεντρωτικό και ολοκληρωμένο σύστημα.
Μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη», αν θέλετε…

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μόλις είχαμε ξεπεράσει το σοκ της διεθνούς πιστωτικής κατάρρευσης που ξεκίνησε το 2008 και συνέχισε να προκαλεί αβεβαιότητα στις αγορές για χρόνια.
Οι κεντρικές τράπεζες είχαν ήδη χορηγήσει κίνητρα αξίας δεκάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο σύστημα μόνο και μόνο για να το διατηρήσουν στην ζωή.
Πολλοί ωστόσο είχαν σπεύσει να αναφέρουν ότι με όλα αυτά τα μέτρα δημιουργούνται οικονομίες zombie μέσω της υποτίμησης του νομίσματος και του πληθωρισμού.
Πλέον είναι σαφές για όλους ότι η αιτία για τον πληθωρισμό σήμερα δεν είναι η Ουκρανία ή η πανδημία αλλά η ακραία λανθασμένη νομισματική πολιτική των μεγάλων κεντρικών τραπεζών…
Τα μηδενικά επιτόκια και η δημιουργία χρήματος από τον αέρα… δεν είναι τίποτε άλλο από μια τοξίνη που καταστρέφει την υγεία οικονομία, φαινομενικά την βοηθάει αλλά σε βάθος χρόνου την ζημιώνει.

Σκεφτείτε το κραχ του 2008 ως Στάδιο 1 της ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς.
Οι ελίτ ήθελαν να γνωστοποιήσουν το σχέδιο τους στους πολίτες του κόσμου… το μυστικό τους σχέδιο έπρεπε να αποκαλυφθεί…

Το Great Reset ήρθε στην επιφάνεια την εποχή που ο Klaus Schwab του World Economy Forum παρουσίαζε την ιδέα του για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία είναι λίγο πιο μπροστά από αυτό που πραγματικά θέλουν οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης.
Εστιάζει ο Klaus Schwab του World Economy Forum με ενθουσιασμό για μια αληθινή «παγκόσμια κοινωνία» και έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι στρέφονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) ως καλύτερο μέσο διακυβέρνησης.
Προτείνει μάλιστα ότι οι νόμοι θα υπαγορεύονται τελικά από την τεχνητή νοημοσύνη και ότι τα δικαστήρια θα διοικούνται από ρομπότ.

Φυσικά, παραδέχεται ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς μια περίοδο οικονομικής αποδόμησης κατά την οποία άνθρωποι και κυβερνήσεις θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ θυσίας για χάρη της σταθερότητας ή συνεχούς πόνου στο όνομα της διατήρησης των «παλιών τρόπων και παλαιών αξιών».

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι η δράση απέναντι στο χάος και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ή η προγραμματισμένη «τάξη».
Δηλαδή, είναι μια νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε από το χάος.

Ναι, ακούγεται σαν κακή επιστημονική φαντασία, αλλά θυμηθείτε ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν την αμέριστη προσοχή πολλών από τους πολιτικούς μας ηγέτες και συνομιλούν με τους κεντρικούς τραπεζίτες.
Οι υποστηρικτές της Μεγάλης Επαναφοράς και της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, που θέλουν να υπονομεύσουν και να ανασυγκροτήσουν πλήρως την κοινωνία και τον τρόπο ζωής μας, είναι στενοί συνεργάτες με τους εθνικούς μας ηγέτες και τους ίδιους τους τραπεζίτες που θα μπορούσαν να αναγκάσουν το Great Reset να συμβεί μέσω μιας κατάρρευσης που θα μπορούσε να προκληθεί σκόπιμα.

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν την ατζέντα τους για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη εδώ και πολλά χρόνια, και το Reset ήταν το νέο μήνυμα, η Επαναφορά.

Τι σημαίνει Επαναφορά;

Η μεγάλη επαναφορά δεν είναι μια τυχαία έννοια.
Όταν «επαναφέρετε» κάτι, συνήθως ξεκινούν όλα από το μηδέν.
Οι τεχνικοί που ασχολούνται με τον κώδικα στο internet για να ξαναγράψουν τον κώδικα και τις λειτουργίες κάνουν Reset.
Σαν να ξεκινούν από το μηδέν…
Τι σημαίνει όμως αυτό πραγματικά;

Τι θέλουν πραγματικά οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης;

Τι είναι στην πραγματικότητα η «Μεγάλη Επαναφορά» και ποια προγράμματα ελπίζουν να επιβάλουν:

Συνολικός Παγκόσμιος Οικονομικός Συγκεντρωτισμός

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι έχουμε ήδη παγκόσμια οικονομική συγκέντρωση, αλλά δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό.
Ενώ οι εθνικές κεντρικές τράπεζες είναι όλες μέλη του ΔΝΤ και της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών και ακολουθούν εντολές για την στρατηγική τους αυτό που θέλουν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης είναι η ανοιχτή παγκόσμια διακυβέρνηση των οικονομικών, από ένα συγκεντρωτικό όργανο.

Επί της ουσίας, δεν αρκεί να χειραγωγούν κρυφά τις οικονομίες χρησιμοποιώντας τις εθνικές κεντρικές τράπεζες.
Αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να κρύβονται και να βγουν στο φως.

Ο απώτερος στόχος του συγκεντρωτισμού είναι να διαγραφεί η ίδια η ιδέα των ελεύθερων αγορών και να επιτραπεί σε λίγους ανθρώπους να διαχειρίζονται κάθε πτυχή του εμπορίου και των επιχειρήσεων.
Δεν πρόκειται μόνο για επιρροή, στόχος είναι μια οικονομική αυτοκρατορία.
Αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός πρέπει πρώτα να εφαρμόσουν ένα σχέδιο ενός παγκόσμιου νομίσματος.

Ένα σύστημα ψηφιακού νομίσματος… ένα νόμισμα για όλο τον κόσμο

Το ΔΝΤ έχει αναφερθεί για τη χρήση του καλαθιού των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων ως θεμέλιο για ένα παγκόσμιο νόμισμα εδώ και χρόνια (τουλάχιστον από το έτος 2000).
Πριν από περίπου μια δεκαετία η Κίνα άρχισε να αυξάνει τα χρέη της σε τρισεκ. δολαρίων μόνο και μόνο για να πληροί τις προϋποθέσεις ως μέλος του συστήματος SDR και το ΔΝΤ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το σύστημα θα γίνει ψηφιακό.
Το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό είδος κρίσης για να σοκάρει το κοινό ως προς τη συμμόρφωση.
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι μετά από κάθε σοκ… οι κοινωνίες είναι εύκολα χειραγωγήσιμες και αποδέχονται με μεγαλύτερη ευκολία όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα απαιτούνταν χρόνια ή δεκαετίες… για να εφαρμοστούν σε ένα φυσιολογικό κόσμο.

Αυτό φάνηκε στο αποκορύφωμα των περιορισμών της πανδημίας του Covid και της απειλής οικονομικής καταστροφής, όταν τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα – ειδικά οι κεντρικές τράπεζες - άρχισαν να προτείνουν ότι το SDR του ΔΝΤ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δίχτυ ασφαλείας για τα έθνη.
Αλλά πέρα από το άγχος της πανδημίας, υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη κρίση, ο στασιμοπληθωρισμός.
Με πολλά εθνικά νομίσματα σε πτώση και την κατάσταση του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος του δολαρίου να τίθεται υπό αμφισβήτηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να προσφέρουν ψηφιακό νόμισμα ως λύση.
Θυμηθείτε το… σε λίγο καιρό θα ακούτε ότι ο στασιμοπληθωρισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα.

Το νέο σύστημα θα έμοιαζε περισσότερο με ένα νόμισμα-φάντασμα για κάποιο χρονικό διάστημα.
Το SDR του ΔΝΤ θα ήταν ο υποστηρικτικός μηχανισμός για κάποιο διάστημα, ενώ τα εθνικά νομίσματα θα παραμείνουν σε κυκλοφορία μέχρι να γίνει ευρέως αποδεκτό το ψηφιακό πλαίσιο.
Το ΔΝΤ ή όποιος άλλος μηχανισμός δημιουργηθεί για αυτό τον μεγάλο σχεδιασμό θα γίνουν η de facto παγκόσμια κεντρική τράπεζα, με τη δύναμη να καθοδηγεί την πορεία όλων των εθνικών οικονομιών μέσω ενός μηχανισμού ενιαίου νομίσματος.

Από μικροοικονομική σκοπιά, κάθε άτομο θα εξαρτάται πλέον από ένα ψηφιακό νόμισμα που αφαιρεί κάθε έννοια απορρήτου στο εμπόριο.
Όλες οι συναλλαγές θα παρακολουθούνται και από την ίδια τη φύση της τεχνολογίας blockchain και της ψηφιακής καθολικότητας. Οι ελίτ του χρήματος δεν θα έπρεπε να εξηγήσουν ότι θα παρακολουθούνται τα πάντα απλά θα αναφέρουν ότι «έτσι λειτουργεί η τεχνολογία, χωρίς καθολική αποδεοχή δεν λειτουργεί»

Ένα Παγκόσμιο Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης

Το κακό που συνυπάρχει στην παγκοσμιοποίηση φάνηκε εύκολα κατά τη διάρκεια των πρόσφατων περιορισμών με τον covid 19. Παρά το γεγονός ότι ο Covid είχε μόνο ένα μέσο ποσοστό θνησιμότητας μόλις 0,27% σύμφωνα με δεκάδες επίσημες μελέτες, η ομάδα του World Economy Forum, πολιτικοί και παγκόσμιοι ηγέτες κατάφεραν λόγω του Covid να αποκτήσουν το δικαίωμα να ελέγχουν τις ζωές των ανθρώπων.

Ο Klaus Schwab και το World Economy Forum ανακοίνωσαν με ικανοποίηση ότι η πανδημία ήταν η αρχή της «Μεγάλης Επαναφοράς» και της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, δηλώνοντας ότι η κρίση του Covid αποτέλεσε μια τέλεια «ευκαιρία» για αλλαγή.

Τα πιστοποιητικά εμβολίων ευτυχώς ηττώνται οδηγώντας στην πλήρη ανατροπή τέτοιων πολιτικών στο μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου.
Ήμασταν ελεύθεροι για χρόνια και με τον covid 19 χάσαμε μέρος της ελευθερίας μας.
Είναι δύσκολο να καθιερωθεί μια παγκόσμια ιατρική δυστοπία όταν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να συγκρίνουν και να δουν την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πρέπει να γίνουν αντιληπτά ως ένα πρώτο βήμα προς κάτι άλλο – σαν την αρχή ενός μεγάλου συστήματος κοινωνικής πίστωσης παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην Κίνα αυτή τη στιγμή.
Φανταστείτε αν είχαν τη δύναμη απλώς να σας στερήσουν την δυνατότητά να βρείτε δουλειά, να ψωνίζετε και ακόμη να σας μπλοκάρουν και να μην έχετε πρόσβαση ούτε στα χρήματά σας. Το νέο σύστημα θέλει οι πολίτες να είναι συμμορφωμένα πιόνια ως μέρος μιας συλλογικότητας, σε μια τέτοια περίπτωση η πρόσβαση σε εύλογες συνθήκες επιβίωσης θα ήταν αδύνατη.

Αυτό θέλουν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, όπως παραδέχτηκαν ανοιχτά στην αρχή της πανδημίας, και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα ήταν μια εισαγωγή σε αυτόν τον τεχνοκρατικό τρόμο αν οι πολίτες δεν αντιδρούσαν.

Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι μέχρι το 2030

Στο World Economy Forum είχαν αναφέρει ότι δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι μέχρι το 2030
Η «Οικονομία Διαμοιρασμού» (που μερικές φορές αναφέρεται επίσης ως «Stakeholder Capitalism») είναι μια έννοια που σφυρηλατείται στο World Economy Forum εδώ και μερικά χρόνια.
Πολλά μέσα ενημέρωσης διεθνώς αναφέρουν ότι όλα αυτά είναι φανταστικά και δεν υπάρχουν ή καλλιεργούνται από συνωμοσιολόγους αλλά ο σκοπός είναι ένας να αιφνιδιάσουν…

Η οικονομία του διαμοιρασμού είναι ουσιαστικά μια κομμουνιστική οικονομία σε μια μορφή χειρότερη και από την άθλια περιόδου του σταλινικού καθεστώτος.
Η δομή περιγράφεται ως ένα είδος κοινωνίας που βασίζεται στην κοινότητα, στην οποία οι άνθρωποι ζουν σε κατοικίες, με κοινόχρηστες κουζίνες, κοινόχρηστα μπάνια και σχεδόν καθόλου ιδιωτικότητα.
Όλα τα ακίνητα είναι νοικιασμένα ή δανεισμένα.
Όλα τα αυτοκίνητα δανείζονται και μοιράζονται, τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς, βασικά προσωπικά αντικείμενα όπως υπολογιστές, τηλέφωνα, ακόμη και μαγειρικά σκεύη μπορεί να είναι κοινόχρηστα ή δανεικά.
Όπως λέει το World Economy Forum, δεν θα σας ανήκει τίποτα.
Μπορεί να είσαι χαρούμενος όταν τίποτε δεν θα σου ανήκει;
Το επιχείρημα για αυτό το είδος κοινωνίας είναι φυσικά ότι η «κλιματική αλλαγή» και οι αδυναμίες της καταναλωτικής οικονομίας απαιτούν να μειώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο σχεδόν στο μηδέν και να εγκαταλείψουμε το ιερό ιδανικό της ιδιοκτησίας για χάρη του πλανήτη.

Αφήστε κατά μέρος το γεγονός ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη με βάση τον άνθρακα είναι μια φάρσα.
Οι θερμοκρασίες στον κόσμο έχουν αυξηθεί μόνο κατά 1 βαθμό κελσίου σε διάστημα ενός αιώνα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Αυτά ήταν δεδομένα που οι επιστήμονες του κλίματος είχαν προσπαθήσει να κρύψουν ή να αποκρύψουν για χρόνια, αλλά τώρα είναι προσβάσιμα σε όλους.
Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι για την υπερθέρμανση του πλανήτη ευθύνεται ο άνθρωπος.

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον…. ως δικαιολογία για το σχέδιο του συγκεντρωτισμού τουλάχιστον από το 1972, όταν η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε μια ανάλυση με τίτλο «Τα όρια στην ανάπτυξη».
Είκοσι χρόνια αργότερα θα εκδώσουν ένα βιβλίο με τίτλο «Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση».
Σε αυτό το βιβλίο προτείνουν συγκεκριμένα τη χρήση της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως όχημα:

«Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και παρόμοια προβλήματα, θα ταίριαζαν.
Στο σύνολό τους και στις αλληλεπιδράσεις τους αυτά τα φαινόμενα αποτελούν μια κοινή απειλή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.
Αλλά ορίζοντας αυτούς τους κινδύνους ως εχθρούς, πέφτουμε στην παγίδα, για την οποία έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους αναγνώστες, δηλαδή μπερδεύονται τα συμπτώματα με τις αιτίες. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο μέσω αλλαγής στάσης και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν.
Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα».

Η δήλωση προέρχεται από το Κεφάλαιο 5 – The Vacuum , το οποίο εστιάζει στην ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
Πρέπει να επινοηθεί ένας κοινός εχθρός για να εξαπατηθεί η ανθρωπότητα ώστε να ενωθεί κάτω από ένα ενιαίο αφήγημα και οι ελίτ βλέπουν την περιβαλλοντική καταστροφή, που προκαλείται από την ίδια την ανθρωπότητα, ως το καλύτερο δυνατό κίνητρο.

Παρουσιάζουν τη λύση της έννοιας της κοινής οικονομίας σαν να είναι μια νέα και τολμηρή ιδέα.
Αυτό που θέλουν τελικά οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης για τη Μεγάλη Επαναφορά, δεν είναι τίποτε λιγότερο από ανατροπή - τσουνάμι από την ελευθερία και την ατομική ευημερία πίσω σε έναν πολύ παλιό τρόπο συμπεριφοράς, παρόμοιο με την αρχαία φεουδαρχία.
Γίνεσαι αγρότης και εργάζεσαι στην γη που ανήκει στις ελίτ ή στο κράτος, και δεν θα σου επιτραπεί ποτέ να κατέχεις αυτή τη γη.

Η μόνη διαφορά θα ήταν ότι σε μια φεουδαρχική αυτοκρατορία του παρελθόντος οι αγρότες δεν μπορούσαν να κατέχουν γη λόγω του ταξικού συστήματος.
Αυτή τη φορά, δεν θα σας επιτρέπεται να κατέχετε τίποτα, συμπεριλαμβανομένης της γης, γιατί το να θέλετε να κατέχετε οτιδήποτε είναι «εγωιστικό» και καταστροφικό για τον πλανήτη.

Συνολικός έλεγχος πληροφοριών

Η αλήθεια… είναι ένα σπάνιο είδος προς εξαφάνιση στις μέρες, μας
Αν οι ελίτ πάρουν αυτό που θέλουν η αλήθεια θα σπανίζει ακόμη περισσότερο.
Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ξαναγράψουν την ιστορία των σημερινών γεγονότων ατιμώρητα αφού ξεδιπλωθεί η Μεγάλη Επαναφορά.
Νομίζουν ότι θα κατέχουν τον κόσμο της πληροφορίας και θα μπορούν να επεξεργάζονται την πολιτιστική μας μνήμη.
Το προσπαθούν δείτε την χειραγώγηση στο internet από τις μεγάλες εταιρίες που ελέγχουν το διαδίκτυο με την πανδημία.
Όχι εσείς αλλά κάποιο άλλο όργανο θα καθορίσει ποια είναι η αλήθεια… εσείς πολύ εύκολα μπορείτε να στιγματιστείτε ως fake news ως ψεύτικη είδηση.

Τα βασικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν όλα αυτά «θεωρία συνωμοσίας».
Υπάρχει και μια άλλη έννοια η πραγματικότητα συνωμοσίας.
Οι ελίτ θα κάνουν ότι μπορούν ώστε η διαδρομή προς την παγκοσμιοποίηση να μην αμφισβητηθεί.
Αλλά εάν δεν αμφισβητήσουμε θα έρθει μια στιγμή που δεν θα έχουμε πρόσβαση ελεύθερα αλλά θα είμαστε υποχείρια μιας καθοδηγούμενης πληροφόρησης.
Εάν π.χ. εξαφανιστεί η γραπτή ιστορία, αφήνοντας μόνο μια φανταστική ιστορία για το πώς ο κόσμος κατέρρευσε και μια μικρή οργάνωση «οραματιστών» ελίτ που θα εμφανίζονται ως σωτήρες μπορεί εύκολα να χειραγωγηθούν οι πολίτες του κόσμου.
Με την πάροδο των ετών η λήθη θα σκιάσει την πραγματική ιστορία και την αλήθεια και μια νέα θρησκεία ο συγκεντρωτισμός θα είναι η νέα κανονικότητα.
Εάν βάλεις ένα μικρό παιδί σε ένα περιβάλλον πλήρους χειραγώγησης και του παρουσιάσεις μια πλασματική αλήθεια από την πραγματική αλήθεια… θα θεωρεί ως κανονικότητα… την πλασματική αλήθεια.
Αυτός είναι ο στόχος της χειραγώγησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης