Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Axios: Θα έχει ο πρόεδρος D. Trump την τύχη του John McCain στις εκλογές του 2008;

Axios: Θα έχει ο πρόεδρος D. Trump την τύχη του John McCain στις εκλογές του 2008;
Ουδείς γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η προεκλογική εκστρατεία των Trump - Biden
Η διάγνωση του Αμερικανού Προέδρου D. Trump με COVID-19 θα μπορούσε να σταματήσει τόσο τις προεκλογικές εκστρατείες όσο και την εθνική πολιτική, με ένα μήνα να απομένει μέχρι τις εκλογές;
Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα σύμφωνα με την Axios, με το δίδυμο Trump - Pence να είναι πλέον λειψό, έναντι του διδύμου των Δημοκρατιών, Joe Biden και Kamala Harris.
Επίσης, θα καθυστερήσουν οι ακροάσεις επιβεβαίωσης της Γερουσίας για την Amy Coney Barrett στο Ανώτατο Δικαστήριο - οι οποίες υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου - λόγω της εγγύτητας των νομοθετών με τον Trump και άλλους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Biden, ο οποίος ήταν κοντά στον Trump πριν από λίγες μέρες στο debate, είχε προγραμματιστεί να κάνει εκστρατεία στο Μίσιγκαν.
Ωστόσο το επιτελείο του δεν έχει ακόμη δηλώσει δημόσια για τα επόμενα βήματά του, αλλά η Harris συνεχίζει το προγραμματισμένο ταξίδι της στο Λας Βέγκας την Παρασκευή.

Τι θα ακολουθήσει

Η συζήτηση για την αντιπροεδρία είχε προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου στη Γιούτα.
Δεν είναι άμεσα σαφές εάν θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.
Οι υπόλοιπες συζητήσεις μεταξύ Trump και Biden είχαν οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου και τις 22 Οκτωβρίου.

Η Axios υπενθυμίζει κάτι πολύ σημαντικό:
Το 2008, η απόφαση του γερουσιαστού John McCain, ως υποψηφίου για την προεδρία των Ρεπουμπλικάνων να αποχωρήσει προσωρινά από την εκστρατεία στα τέλη Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη οικονομική κρίση, σηματοδότησε ένα σημείο καμπής από το οποίο δεν μπόρεσε να ανακάμψει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης