Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Μειώνεται η πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, στο 10%

Deutsche Bank: Μειώνεται η πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, στο 10%
Ελαφρώς πιο αισιόδοξη η Deutsche Bank για τις διαπραγματεύσεις του Brexit
Ελαφρώς πιο αισιόδοξη εμφανίζεται η Deutsche Bank σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις του Brexit, «βλέποντας» πλέον στο 10% την πιθανότητα μίας αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία, έναντι 15% προηγουμένως.
Ταυτόχρονα, η γερμανική τράπεζα αύξησε την πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στο νησί, από 15% σε 20%.
Νωρίτερα σήμερα (26/2), η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May, άνοιξε τον δρόμο για μια καθυστέρηση του Brexit.
Ειδικότερα, σε σημερινές της δηλώσεις, η κα May επιβεβαίωσε πληροφορίες περί ψηφοφορίας για καθυστέρηση του Brexit ή ακόμα και για ένα Brexit χωρίς συμφωνία, που μετέδιδε νωρίτερα δημοσιογράφος της «Telegraph».
«Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη σημαντική ψηφοφορία έως τις 12 Μαρτίου», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι εάν δεν περάσει η συμφωνία αποχώρησης, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα ψηφοφορία για μια αποχώρηση χωρίς Brexit, και εάν δεν εγκριθεί ούτε αυτή, θα υπάρξει και τρίτη για ψηφοφορία για καθυστέρηση του Brexit.
«Εάν η Βουλή απορρίψει τη συμφωνία και το no deal, στις 14 Μαρτίου θα προχωρήσουμε σε ψηφοφορία για περιορισμένη παράταση του άρθρου 50», υποστήριξε.
Πάντως, η κα May διευκρίνισε ότι η καθυστέρηση του Brexit δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία.

Διαβάστε: Deutsche Bank: Άτακτο Brexit και εμπορικός πόλεμος θα ταρακουνήσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες – Δεν αποκλείεται ακόμη μια κρίση χρέους

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης