Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Gatestone institute: Το Ισλάμ είναι θρησκεία μίσους και φρικαλεοτήτων προάγει την βία κατά των χριστιανών

Gatestone institute: Το Ισλάμ είναι θρησκεία μίσους και φρικαλεοτήτων προάγει την βία κατά των χριστιανών
Η θεία δικαιοσύνη θα κρίνει, χωρίς αμφιβολία, όχι μόνο τους δολοφόνους αιμοδιψείς, αλλά και εκείνους που επιμένουν, ενάντια σε όλες τις αποδείξεις, ότι αυτή η πίστη δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους.
Το Ισλάμ διδάσκει το μίσος και την βία κατά των χριστιανών αναφέρει σε ειδική ανάλυση του το Gatestone institute.
Βιβλία και τόμοι των σεβαστών ισλαμικών κειμένων αναλύουν με μεγάλη λεπτομέρεια τους λόγους της βίας και της καταπίεσης των μη πιστών και εκείνων που θεωρούνται αιρετικοί.
Αυτοί οι υποτιθέμενοι λόγοι - ζωντανοί καθημερινά στα τζαμιά σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν καταλήξουν σε θρησκευτικά εκπαιδευμένους τρομοκράτες – απαγορεύουν στα παιδιά από τις δυτικές φιλελεύθερες ιδέες.
Απουσία όμως μιας ειλικρινούς και μετριοπαθούς ματιάς στις αιτίες αυτής της τρομοκρατίας, ιερής ή μη ακόμη απαντήσεις δεν έχουν δοθεί.
Ακόμη και οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι οι μετριοπαθείς δεν κατανοούν γιατί η θρησκεία τους προκαλεί τέτοια βία.
Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, 29 Χριστιανοί Κόπτες σκοτώθηκαν επειδή αρνήθηκαν να πουν: "Δεν υπάρχει Θεός παρά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του" ενώ ταξίδευαν σε αιγυπτιακό μοναστήρι στις 26 Μαΐου 2017.
Ένας μη επιβεβαιωμένος αριθμός χριστιανών σκοτώθηκε και πήραν ομήρους από ένα μείγμα Σαουδαράβων, πακιστανών, τσετσένων, μαροκινών στις νότιες Φιλιππίνες τις τελευταίες εβδομάδες.
Επιπλέον, 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ στις 31 Μαΐου και 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αίθουσα στη Βαγδάτη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Καμία από αυτές τις σφαγές δεν είχε καμία σχέση με τον "πόλεμο του Μπους" στο Ιράκ ή με την προτεινόμενη πρόθεση του Αμερικανού προέδρου Donald J. Trump περί μουσουλμανικής απαγόρευσης.
Τον Ιανουάριο του 2014, υπήρξε η απαγωγή και η αναγκαστική μετατροπή των κοριτσιών του Christian Chibok από τη Boko Haram στη Νιγηρία.
Τον Μάρτιο του 2014, υπήρξαν επιθέσεις με μαχαίρια στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κίνας Kunming από 8 τρομοκράτες του ισλαμικού κινήματος του Ανατολικού Τουρκεστάν.
Τον Ιούνιο του 2014, σημειώθηκε η δολοφονία 48 ατόμων στο Mpeketoni στην Κένυα και ο κατάλογος συνεχίζεται μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2014 και μόνο.
Όμως υπάρχει και συνέχεια.
Η σφαγή στην πλατεία του Κοινοβουλίου του Λονδίνου.
Το Manchester Arena.
 Το μετρό της Αγίας Πετρούπολης.
Το θέατρο Bataclan του Παρισιού και το αθλητικό στάδιο.
Οι τρεις βομβιστικές επιθέσεις με στόχο τους ταξιδιώτες στις Βρυξέλλες.
Εσχάτως το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βαρκελώνη.
Εν τω μεταξύ, άνδρες, γυναίκες και παιδιά προσφέρονται ως ανθρώπινες θυσίες στον βωμό του πολιτικού κυνισμού.
Η θεία δικαιοσύνη θα κρίνει, χωρίς αμφιβολία, όχι μόνο τους δολοφόνους αιμοδιψείς, αλλά και εκείνους που επιμένουν, ενάντια σε όλες τις αποδείξεις, ότι αυτή η πίστη δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους.
Θα πρέπει οι δυτικοί να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν το Ισλάμ ως μη θρησκεία ειρήνης και να αποδεχθούν ότι είναι μια θρησκεία τρόμου.
Το Ισλάμ δεν είναι η θρησκεία της ειρήνης.
 Ξέρουν πραγματικά οι διανοητές της Δύσης για το Ισλάμ από ό, τι πολλοί από τους μαθητές ulema του Ισλάμ (μελετητές), συμπεριλαμβανομένου του Ibn Taymiyyah, ή το αυθεντικό Hadith (ενέργειες και λόγια του Μωάμεθ) που λέει:
«Με έστειλαν για να γίνουμε νικητές με τρόμο» (Sahih Al-Bukhari 122)
Πώς διαβάζει κανείς στίχους στο Quran (Κοράνι) όπως:
«Θα εμπνεύσει τρόμο στις καρδιές των απίστων.
Κόψτε τον λαιμό τους και κόψτε τις άκρες των δακτύλων τους από αυτούς.
Αυτό επειδή τάσσονται εναντίον του Αλλάχ.
Αν κάποιος τάσσεται εναντίον του Αλλάχ και του αγγελιοφόρου του, ο Αλλάχ θα επιβάλλει αυστηρή τιμωρία» (8: 12-13);
Από την άλλη πλευρά θα ήταν προσβλητικό να υποθέσουμε ότι οι μουσουλμάνοι, όλοι οι μουσουλμάνοι, πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την πίστη τους που κατά την κατανόησή της, ποικίλλει σημαντικά από το ένα άτομο στο άλλο.
Τώρα, στην Ευρώπη, μερικοί ορθώς ρωτούν:
Εάν ένας στους χίλιους είναι ένα κακό μήλο, γιατί πρέπει να κρίνουμε όλα τα μήλα με τον ίδιο τρόπο.
Κάποιος πρέπει επίσης να ρωτήσει:
Εάν ένα μήλο στα χίλια ανατινάξει την αυλή μου, πόσες ακόμη τρομοκρατικές πράξεις θα υπάρξουν;
Μήπως το πρόβλημα δεν είναι πραγματικά με το μήλο, αλλά με το ίδιο το δέντρο;
Γιατί πρέπει να θεωρείσαι "ισλαμοφοβικός" αν  θέλει να υπερασπιστεί κανείς τον εαυτό του;
Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους Μουσουλμάνους, αλλά να φοβόμαστε μια ανεκτική κουλτούρα αντικαθίσταται από μια δυσανεκτική, μισογυνιστική, αντισημιτική και εξτρεμιστική θρησκεία στον ισλαμικό κόσμο σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης