Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ελπίδες για τεχνική αντίδραση από τους αναλυτές - Χωρίς καταλύτη έχει μείνει το ΧΑ - Στο επίκεντρο η ΕΧΑΕ

tags :
Ελπίδες για τεχνική αντίδραση από τους αναλυτές - Χωρίς καταλύτη έχει μείνει το ΧΑ - Στο επίκεντρο η ΕΧΑΕ
Χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,08 ευρώ ανά μετοχή διαπραγματεύεται η Έλτον
Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των επενδυτών λόγω των σημαντικών πιέσεων που έχουν ασκηθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις στον τραπεζικό κλάδο.
Η απουσία καταλύτη βάζει φρένο σε όποιες φιλοδοξίες για σημαντική τεχνική αντίδραση, η οποία έως ένα βαθμό αναμένεται σήμερα από τους αναλυτές.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της ΕΧΑΕ που ανακοίνωσε χθες αποτελέσματα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με τη διοίκηση να τα έχει πάει αρκετά καλά στο κομμάτι των εξόδων.
Σήμερα οι μετοχές της Έλτον διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,08 ευρώ ανά μετοχή και οι μετοχές της ΙΑΣΩ χωρίς το δικαίωμα στη μία δωρεάν μετοχή για κάθε 3 παλιές.

 
Euroxx

Η έλλειψη καταλύτη σε συνδυασμό με τους χαμηλούς τζίρους θα διατηρήσει τη μεταβλητότητα στο ΧΑ, ενώ και το πισωγύρισμα στον τραπεζικό κλάδο έχει προβληματίσει τους  επενδυτές.

 
Beta

Ένα θετικό άνοιγμα στο ξεκίνημα των συναλλαγών θα πρέπει να αναμένεται καθώς η πίεση που ασκήθηκε σε όλο το ταμπλό δίνει δικαιολογία για κάποια αντίδραση.
Ωστόσο, η απουσία βραχυπρόθεσμου καταλύτη δεν παρέχει κίνητρα για ισχυρή ανοδική αντίδραση.

 Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης