Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Absolute Strategy: Καμία ελπίδα εκλογής για τη Le Pen, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της στον β΄γύρο

tags :
Absolute Strategy: Καμία ελπίδα εκλογής για τη Le Pen, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της στον β΄γύρο
H Le Pen δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής είτε με αντίπαλο τον κεντροδεξιό Fillon, είτε με αντίπαλο τον ανεξάρτητο υποψήφιο Emmanuel Macron
Η Marine Le Pen δεν έχει καμία ελπίδα να εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας στον β΄γύρο των εκλογών στη Γαλλία, την Κυριακή 7 Μαϊου.
Αυτή είναι η εκτίμηση του Michael Hessel, αναλυτή πολιτικής οικονομίας στηνAbsolute Strategy Research, όπως μεταδίδει το CNBC.
Όπως εξηγεί, η Le Pen δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής είτε με αντίπαλο τον κεντροδεξιό Fillon, είτε με αντίπαλο τον ανεξάρτητο υποψήφιο Emmanuel Macron.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, το Εθνικό Μέτωπο της Le Pen εξακολουθεί να είναι «τοξικό» και μια μεγάλη μερίδα Γάλλων ψηφοφόρων δεν θα ψήφισε ποτέ την υποψήφια της ακροδεξιάς.
Όπως τονίζει, η πλειοψηφία των Γάλλων εξακολουθεί να τάσσεται υπέρ της Ε.Ε. και του ευρώ, θεσμούς τους οποίους πολεμάει η Le Pen.
Να σημειωθεί ότι σήμερα θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου ο συντηρητικός υποψήφιος Francois Fillon, ο οποίος δέχεται πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα, υπό το βάρος του σκανδάλου για την αργομισθία της συζύγου του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης