Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Στο επίκεντρο της συνεδρίασης οι εταιρείες που δημοσίευσαν αποτελέσματα και οι επιχειρηματικές εξελίξεις

tags :
ΧΑ: Στο επίκεντρο της συνεδρίασης οι εταιρείες που δημοσίευσαν αποτελέσματα και οι επιχειρηματικές εξελίξεις
Εντός των ορίων συσσώρευσης αναμένεται να κινηθεί ο γενικός δείκτης με τις γνωστές χαμηλές συναλλαγές λόγω εποχής
Εταιρικές ειδήσεις και αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα και χθες δίνουν κάποιο τόνο στις συνεδριάσεις, καθώς το προηγούμενο διάστημα απουσίαζαν σημαντικές ειδήσεις.
Οι μετοχές που συνδέονται με τις ειδήσεις αναμένονται να βρεθούν στο επίκεντρο, ενώ οι αναλυτές σημειώνουν πως η αγορά θα διατηρήσει την τάση συσσώρευσης με τον γνωστό χαμηλό τζίρο και τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο.
Η Frigoglass ανακοίνωσε μεγάλες ζημιές στο εξάμηνο, η Τιτάν ανακοίνωσε πως μπαίνει στην αγορά της Βραζιλίας, με μερικές μέρες νωρίτερα να έχει αναφέρει πως θα κάνει επένδυση της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, η Ιντραλότ ανακοίνωσε πως κάνει κινήσεις μείωσης δανεισμού μέσω πώλησης συμμετοχών, ενώ οι προοπτικές για το σύνολο του 2016 του ομίλου Μυτιληναίος αναμένονται καλές και ανώτερες των εκτιμήσεων των αναλυτών σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη.

Eurobank

Επειδή η ψυχολογία στο εξωτερικό είναι σήμερα υποστηρικτική θα μπορούσαμε να περιμένουμε η αγορά να ανακτήσει μέρος των απωλειών των προηγούμενων ημερών.

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο.

Beta

Η εγχώρια αγορά αναμένεται να κινηθεί σταθεροποιητικά αποτιμώντας τα εταιρικά αποτελέσματα και τις εταιρικές εξελίξεις σε μια περίοδο με εποχικά χαμηλές συναλλαγές.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης