Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

FXStreet: Ο χρυσός συνεχίζει να υποχωρεί - Έκλεισε στα χαμηλά 11 ημερών, στα 1.333 δολ.

FXStreet: Ο χρυσός συνεχίζει να υποχωρεί - Έκλεισε στα χαμηλά 11 ημερών, στα 1.333 δολ.
Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι η πτώση της τιμής του πολύτιμου μετάλλου θα συνεχιστεί - Πλησιάζει κρίσιμα επίπεδα αντίστασης
Ο χρυσός επέκτεινε την πτωτική του διόρθωση για ακόμη μία ημέρα σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου, υποχωρώντας σε νέα χαμηλά 11 ημερών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης βρέθηκε να υποχωρεί ακόμη και στα 1.330 δολ./ουγκιά, για να κλείσει την ημέρα τελικά με απώλειες 1,62%, στα 1.333,01 δολ., στα χαμηλά 11 ημερών.
Όπως σημειώνουν οι αναλυτές του FXStreet, η υποχώρηση από τα υψηλά έτους στα 1.375,11 δολ. έχει συναντήσει κάποιο αγοραστικό ενδιαφέρον κοντά στο επίπεδο του 23,6% του ράλι ανάμεσα στα χαμηλά των 1.199,51 δολ. της 30ής Μαΐου και τα υψηλά της περασμένης εβδομάδας.
Αν και οι τεχνική ανάλυση δείχνει ότι υπάρχει μία τάση συνέχισης της πτώσης της τιμής, οι γενικότεροι δείκτες δείχνουν προς μία επιταχυνόμενη υποχώρηση, καθώς το μέταλλο έρχεται από υπεραγορασμένα επίπεδα, και φαίνεται ότι θα διασπάσουν καθοδικά τα κρίσιμα μέσα επίπεδά τους.
Ο κινητός μέσος όρος 20 ημερών στο συγκεκριμένο διάστημα βρισκόταν στα 1.327,60 δολ., γεγονός που παρέχει ένα πρώτο άμεσο επίπεδο αντίστασης, επισημαίνει η επικεφαλής αναλύτρια του FXStreet, Valeria Bednarik.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης