Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συσσώρευση με το βλέμμα στο εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση

tags :
Συσσώρευση με το βλέμμα στο εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση
Χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ΕΧΑΕ και Ικτίνος – Νέες μετοχές εισάγονται στην Jumbo
Κατεύθυνση από το εξωτερικό με πιθανό το σενάριο της συνέχισης της συσσώρευσης περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση.
Σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση 36,4 εκατ. νέες μετοχές της Jumbo.
Σημειώνεται πως η μετοχή υποχώρησε την περασμένη Παρασκευή, με μέρος της πτώσης να αποδίδεται στις νέες μετοχές, αλλά είχε ωστόσο και σημαντικά κέρδη στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις.
Επιπλέον η ΕΧΑΕ διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,2275 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε απόδοση περίπου 5%.
Τέλος χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου διαπραγματεύεται και η μετοχή της Ικτίνος ύψους 0,025 ευρώ ανά μετοχή.

Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρα από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους λόγω και της αργίας στις ΗΠΑ.

Euroxx

Το ΧΑ θα λάβει κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές.

Beta

Στη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών να συνεχιστεί με περιορισμένους όγκους συναλλαγών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης