Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

First Majestic Silver Corp.: Στα 100 δολ. ανά ουγγιά θα εκτιναχτεί η τιμή του ασημιού, λόγω της ζήτησης για... γκάτζετ

tags :
First Majestic Silver Corp.: Στα 100 δολ. ανά ουγγιά θα εκτιναχτεί η τιμή του ασημιού, λόγω της ζήτησης για... γκάτζετ
Αύξηση της τιμής του ασημιού κατά… +800% αναμένειη First Majestic Silver Corporation
Η αυξημένη ζήτηση για τεχνολογικά gadgets (καινοτόμες ηλεκτρονικές συσκευές) θα ωθήσει ανοδικά την τιμή του ασημιού, η οποία θα ξεπεράσει τα 100 δολάρια ανά ουγγιά.
Αυτή την τολμηρή εκτίμηση διατυπώνει η First Majestic Silver Corporation, η οποία βλέπει εκτίναξη της τιμής του ασημιού κατά… +800%, κάτι που θα τη φέρει σε 9πλάσια επίπεδα από ό,τι είναι.
Όπως αναφέρει η εταιρεία οι «ανησυχίες για τα αποθέματα του ασημιού μπορούν να αυξήσουν την τιμή του σε 9πλάσια επίπεδα».
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Keith Neumeyer, έφτασε στο σημείο, μάλιστα, να εκτιμήσει ότι η τιμή του ασημιού θα φτάσει τα 140 δολάρια ανά ουγγιά στις αρχές του 2019.
Το ασήμι, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για νομίσματα, κοσμήματα και οικιακά σκεύη, πλέον χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο στη βιομηχανία.
Το 2015 σχεδόν το 50% της κατανάλωσης του ασημιού προήλθε από τη χρήση του στη βιομηχανίας, όπως σε τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, στους ηλιακούς συλλέκτες και στα κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, περί τις 22:02, η τιμή του ασημιού διαμορφώνεται στα 15,95 δολάρια, με... πτωτικές τάσεις.

silver price

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης