Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Χ.Α: Συσσώρευση με το βλέμμα στο Euro Working Group περιμένουν οι αναλυτές – Σήμερα οι αλλαγές στον MSCI

tags :
Χ.Α: Συσσώρευση με το βλέμμα στο Euro Working Group περιμένουν οι αναλυτές – Σήμερα οι αλλαγές στον MSCI
Ο MSCI θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της αναθεώρησης Μαΐου 2016 σήμερα 
Συσσώρευση και διατήρηση της μεταβλητότητας αναμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα στη συνεδρίαση του Euro Working Group (EWG).
Η σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group το απόγευμα στις Βρυξέλλες αναμένεται να οριστικοποιήσει τα μέτρα που εκκρεμούν και που η κυβέρνηση πιθανότατα θα φέρει στη Βουλή στις 17 Μαΐου.
Επιπλέον ο MSCI θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της αναθεώρησης Μαΐου 2016 σήμερα και οι αλλαγές θα ισχύσουν μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της 31ης Μαΐου. Σημειώνεται πως περιλαμβάνονται 10 μετοχές στον MSCI Greece Standard Index: ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, FF Group, Jumbo, Τιτάν και ΔΕΗ.

Eurobank

Μετά τις χθεσινές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Euroxx

Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί στη σημερινή συνεδρίαση


Beta

Η συσστης οι αλλαγώρευση στα τρέχοντα επίπεδα μπορεί να συνεχιστεί σήμερα καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τις πτυχές της πιθανής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών στο επερχόμενο Eurogroup (24 Μαΐου), ενώ τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που ανακοινώνονται και τα σχόλια για τις προοπτικές του 2016 μπορούν να παράσχουν επιλεκτικό ενδιαφέρον σε επιλεγμένες μετοχές.


Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης