Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Τα χειρότερα είναι μπροστά - Από την αγορά συναλλάγματος ξεκινά η μεγάλη κρίση

Phoenix Capital: Τα χειρότερα είναι μπροστά - Από την αγορά συναλλάγματος ξεκινά η μεγάλη κρίση
Η αγορά συναλλάγματος είναι πολύ μεγαλύτερη από την αγορά ομολόγων ή των μετοχών και αντιδρά πολύ πιο γρήγορα στις αλλαγές που συντελούνται σε διεθνές επίπεδο
Ηχηρό σήμα κινδύνου πως τα χειρότερα για την παγκόσμια οικονομία και τις διεθνείς αγορές δεν έχουν ακόμη έρθει εκπέμπουν οι αναλυτές της Phoenix Capital, μέσω νέας έκθεσή τους.
Όπως προειδοποιούν, οι επενδυτές θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται γιατί... τα χειρότερα είναι μπροστά.
Αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην τρέχουσα συγκυρία οι επενδυτές είναι οι κινήσεις του δολαρίου στην αγορά συναλλάγματος.
Το ύψος της μόχλευσης στην αγορά συναλλάγματος είναι μεγαλύτερο από ότι εντοπίζεται στις μετοχές και τα ομόλογα τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Οι έξυπνοι επενδυτές γνωρίζουν τι πραγματικά τους ωφελεί...
Κέρδη μπορούν να αποκομίσουν όταν ένα νόμισμα αποδυναμώνεται.
Στον αντίποδα, όταν ένα νόμισμα αρχίζει να ισχυροποιείται, τότε τα κέρδη εξατμίζονται...





Πλέον η ισχύς του δολαρίου ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφού το trading του αμερικανικού νομίσματος ανέρχεται στα... 9 τρισ. δολάρια, μέγεθος που ξεπερνά τη δυναμική των οικονομιών της Ιαπωνίας και της Γερμανίας μαζί!





Η αγορά συναλλάγματος είναι πολύ μεγαλύτερη από την αγορά ομολόγων ή των μετοχών και για τον λόγο αυτό αντιδρά πολύ πιο γρήγορα στις αλλαγές που συντελούνται σε διεθνές επίπεδο.
Λίγοι έχουν αντιληφθεί πως τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών καταρρέουν μπροστά στο αμερικανικό δολάριο, αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα από το 2001!
Οι μετοχές όμως έχουν αρχίσει και το αντιλαμβάνονται...
Τα χειρότερα έρχονται...





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης