Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Στα 21,6 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη της Aegean το β’ τρίμηνο του 2015

Eurobank Equities: Στα 21,6 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη της Aegean το β’ τρίμηνο του 2015
Στα 9 ευρώ τοποθετεί την τιμή στόχο της Aegean η Eurobank Sec, με σύσταση buy
Στα 21,6 εκατ. ευρώ αναμένει τα καθαρά κέρδη της Aegean Airlines η Eurobank Equities το β’ τρίμηνο του 2015, εκτιμώντας ότι θα διατηρηθούν ανάλογες τάσεις με αυτές του α’ τριμήνου του ίδιου έτους.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 21,6 εκατ. ευρώ, από 24 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014, ενώ τα έσοδα αναμένονται αυξημένα κατά 4,6%, στα 266 εκατ. ευρώ.
Ως προς τα κέρδη, η Eurobank Equities σημειώνει πως «το χαμηλότερο κόστος στα καύσιμα αναμένεται να συνδυαστεί με το συνεχιζόμενο εξορθολογισμό του ανά μονάδα κόστους αντισταθμίζοντας εν μέρει τη διάβρωση των αποδόσεων που οδηγεί σε χαμηλότερα EBITDAR (57 εκατ. ευρώ) στο έτος».
Η Eurobank Equities εκτιμά πως η επιβολή των κεφαλαιακών περιορισμών οδήγησε σε μια ουσιαστική μείωση των κρατήσεων στις αρχές του Ιουλίου, ωστόσο η κατάσταση ομαλοποιήθηκε με την Aegean να πετυχαίνει τελικά αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά περίπου 19%.
Σημειώνεται ότι η Eurobank Equities μειώνει την τιμή στόχο της Aegean στα 9 ευρώ, από 9,6 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση buy, ήτοι για αγορές.
Τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στις 31 Αυγούστου 2015, στις 17:15 το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης