Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Ξεκινά την κάλυψη του ΟΠΑΠ με σύσταση outperform και τιμή στόχο στα 11,4 ευρώ

Credit Suisse: Ξεκινά την κάλυψη του ΟΠΑΠ με σύσταση outperform και τιμή στόχο στα 11,4 ευρώ
Οι δραστηριότητες των VLTs θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του ομίλου
Με τη σύσταση outperform (για αποδόσεις καλύτερες της αγοράς) στην τιμή στόχο των 11,4 ευρώ ξεκινά την κάλυψη της μετοχής του ΟΠΑΠ η Credit Suisse, εκτιμώντας ότι οι δραστηριότητες των VLTs θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του ομίλου.
Σύμφωνα με την Credit Suisse, ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ξεκινήσει τις δραστηριότητες του για τα VLTs τον Ιούνιο, λαμβάνοντας ένα μεγάλο μέρος της αγοράς, η οποία μέχρι πρότινος δεν λειτουργούσε νόμιμα.
Οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι σημαντικές, σύμφωνα με την ελβετική τράπεζα, ενώ δίνει νέα ώθηση στα μεγέθη του ομίλου.
Στους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει ο όμιλος είναι οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει την αγορά τυχερών παιγνίων, εξαιτίας της ανάγκης της κυβέρνησης για νέα έσοδα.
Ωστόσο, η Credit Suisse πιστεύει ότι ο ΟΠΑΠ έχει ισχυροποιήσει τη θέση του για να αντιμετωπίσει μια μικρή αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης, όπως διαφάνηκε και στα αποτελέσματα του 2014.
Αναφορικά με την πορεία των μεγεθών, η Credit Suisse εκτιμά ότι τα έσοδα το 2015 θα διαμορφωθούν στα 5,046 δισ. ευρώ, τα EBITDA θα είναι στα 378,28 εκατ. ευρώ και τα προσαρμοσμένα κέρδη στα 210,33 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικά οι εκτιμήσεις έως το 2017:

Embedded image permalink

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης