Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Blueprint Capital: Είναι το δημοψήφισμα η μόνη λύση για την Ελλάδα;

Blueprint Capital: Είναι το δημοψήφισμα η μόνη λύση για την Ελλάδα;
Μια αυξανόμενη μειονότητα εκτιμά ότι αυτό είναι το κλειδί για να μπει τέλος στις ατέρμονες διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές
Η διενέργεια ενός δημοψηφίσματος ίσως να αποτελεί τη μόνη λύση της Ελλάδας προκειμένου να βγει από το τέλμα των ατέρμονων διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, σημειώνει η Blueprint Capital.
Ειδικότερα, αναφέρεται στις αναφορές ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, δηλώνει τώρα ότι είναι υπέρ της διενέργειας ενός δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σχετικά με την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ ως τρόπου προκειμένου να μπει τέλος στο τέλμα που έχουν βρεθεί οι διαπραγματεύσεις με τους έλληνες αξιωματούχους.
Η ιδέα ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να επιλέξει είτε να αποδεχθεί τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ζητήσει οι πιστωτές, ώστε να διασφαλίσει επιπλέον οικονομική βοήθεια, είτε να αποφασίσει να απορρίψει αυτούς τους όρους, τελικά θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη νομισματική ένωση.
Όπως σημειώνει η Blueprint Capital, το δημοψήφισμα φαίνεται να αποτελεί για μια αυξανόμενη μειοψηφία ότι αποτελεί τον μόνο δρόμο ώστε να μπει τέλος στις ατέρμονες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης