Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bild: Η ελληνική κυβέρνηση δέχεται την αύξηση του ΦΠΑ - Μπαράζ επαφών Τσίπρα – Merkel

tags :
Bild: Η ελληνική κυβέρνηση δέχεται την αύξηση του ΦΠΑ  - Μπαράζ επαφών Τσίπρα – Merkel
Πυρετός διαπραγματεύσεων για να κλείσει η συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές
Αύξηση του ΦΠΑ περιλαμβάνει η νέα λίστα μεταρρυθμίσεων που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στο Brussels Group, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Bild.
H Bild αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με την Καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel, μία ημέρα πριν τις κρίσιμες επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη. 
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde. 
«Ενώ το πρόβλημα της ρευστότητας της Ελλάδας γίνεται όλο και μεγαλύτερο, η ελληνική κυβέρνηση έχει κρίσιμες διαβουλεύσεις σε Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Παρίσι», αναφέρει το δημοσίευμα.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στις συναντήσεις που θα έχει στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Γάλλο ομόλογό του Michel Sapin, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τον Επίτροπο Οικονομίας της Κομισιόν, Pierre Moscovici.
Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθούν με τον διοικητή της ΕΚΤ, Mario Draghi στη Φρανκφούρτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης