Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bild: Ανταρσία στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Για ρήξη πιέζει η Αριστερή Πλατφόρμα

tags :
Bild: Ανταρσία στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Για ρήξη πιέζει η Αριστερή Πλατφόρμα
Το δημοσίευμα αναφέρεται κυρίως στο χθεσινό άρθρο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να μη συμβιβαστεί και να επιλέξει τη ρήξη
Για ανταρσία στο εσωτερικό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild, γνωστή για την ανθελληνική της εκστρατεία.
Το δημοσίευμα αναφέρεται κυρίως στο χθεσινό άρθρο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να μη συμβιβαστεί και να επιλέξει τη ρήξη.
«Η ακροαριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση μέτρα λιτότητας και με τον τρόπο αυτό επιτίθεται εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα», σχολιάζει η Bild.
O Π. Λαφαζάνης πρότεινε η Ελλάδα να προσεγγίσει τη Ρωσία, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική, τον αραβικό κόσμο και την Αφρική και να φύγει από το ευρώ.
«Οι Έλληνες διαπραγματευτές δεν κατέθεσαν χθες στις Βρυξέλλες τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις με το επιχείρημα ότι πρέπει πρώτα να συζητηθούν στα όργανα του κόμματος, ωστόσο η απόρριψή τους δεν μπορεί να αποκλειστεί, προειδοποιεί η Bild.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης