Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

FAZ: Σύντομα η απομυθοποίηση του Αλ. Τσίπρα – Ανεδαφικές οι εξαγγελίες του

FAZ: Σύντομα η απομυθοποίηση του Αλ. Τσίπρα – Ανεδαφικές οι εξαγγελίες του
Αν και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται βέβαιη, αβέβαιο αν θα κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση, σημειώνεται
Για επικείμενη «απομυθοποίηση του Αλέξη Τσίπρα» κάνει λόγο σε εκτενές άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ανεδαφικές τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Όπως σημειώνεται στο άρθρο, «η νίκη του αριστερού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές θεωρείται σίγουρη, όμως, το αν θα κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση δεν είναι καθόλου βέβαιο».
Σχολιάζοντας το μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον που έστειλε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους έλληνες πολίτες μετά την οριστική αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνει ότι «οι μελλοντικές εξελίξεις σύντομα θα προφτάσουν τον Αλέξη Τσίπρα και τελικά ενδέχεται οι έλληνες ψηφοφόροι να υποβαθμίσουν αυτόν (σ.σ. τον Αλέξη Τσίπρα) και τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατηγορία των "σκουπιδιών" πριν προλάβει να αρθρώσει κανείς τις λέξεις "κρατική χρεοκοπία", επειδή ο Τσίπρας δεν μπορεί ούτε να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις ούτε να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης.
»…Έχοντας τραφεί από τη μεγαλόστομη ρητορική που έχει υιοθετήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας), οι προσδοκίες πολλών ψηφοφόρων για τον άνδρα που υπήρξε στην έως τώρα καριέρα του μόνο πολιτικός της αντιπολίτευσης είναι τόσο μεγάλες, ώστε δεν μπορούν να υλοποιηθούν», τονίζεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης