Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Εurobank Equities: Σταθεροποιείται η ελληνική οικονομία, επιστρέφει η εμπιστοσύνη - Κορυφαία επιλογή ο ΟΠΑΠ

Εurobank Equities: Σταθεροποιείται η ελληνική οικονομία, επιστρέφει η εμπιστοσύνη - Κορυφαία επιλογή ο ΟΠΑΠ
Η ανεργία στην Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά υψηλή
Την εισαγωγή του G.RE.CO. (Greek Gaming, Retail, Consumer - Ελληνικό στοίχημα, λιανικές πωλήσεις και κατανάλωση) ανακοινώνει η Εurobank Equities, σε σημερινή ανάλυσή της, υπό τον τίτλο "Introducing G.RE.CO".
Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, πρόκειται για το νέο ερευνητικό της προϊόν για τον ευρύτερο καταναλωτικό κλάδο στην Ελλάδα, προκειμένου να εντοπιστούν οι επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορεί να συνδέονται με εκείνες.
Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα τελευταία οικονομικά μεγέθη επιβεβαιώνουν τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, με φόντο την επιβράδυνση της ύφεσης και τη σταδιακή τόνωση των δεικτών εμπιστοσύνης.
Ωστόσο, η ανεργία στην Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά υψηλή, ενώ η ανάπτυξη στα εισοδήματα είναι σχεδόν απούσα.
Για τη Eurobank Equities κορυφαία προτιμώμενη επιλογή αγοράς (buy idea) αποτελεί η μετοχή του ΟΠΑΠ, για την οποία δίδει σύσταση buy και τιμή στόχο στα 13,60 ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ εμφανίζει θετικό outlook σε θέματα κερδοφορίας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επωφεληθεί από την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Προτιμώμενη επιλογή για τη χρηματιστηριακή είναι επίσης και η μετοχή της Jumbo, λόγω ελκυστικής αποτίμησης, συνετούς πολιτικής και ισολογισμού, προοπτικών ανάπτυξης των πωλήσεων και σημαντικών ταμειακών ροών.
Η χρηματιστηριακή δίδει ψήφο εμπιστοσύνης και στη μετοχή της Folli Follie, λόγω της σημαντικής δραστηριοποίησής της στην ασιατική αγοράς, αλλά και στη μετοχή της Fourlis.
Aποτιμώντας τη μετοχή της Coca Cola ΗBC, η χρηματιστηριακή δηλώνει επιφυλακτική, ενώ για την Intralot δηλώνει πως χρειάζεται επαναξιολόγηση (re-rating).

Σύσταση και τιμές στόχοι

Coca Cola Hellenic
Σύσταση Sell
Τιμή στόχος 15,40 ευρώ

ΟΠΑΠ
Σύσταση Buy
Τιμή στόχος 13,60 ευρώ

Folli Follie Group
Σύσταση Hold
Τιμή στόχος 30,5 ευρώ

Jumbo
Σύσταση Buy
Τιμή στόχος 14,50 ευρώ

Intralot
Σύσταση Buy
Τιμή στόχος 2,20 ευρώ

Fourlis
Σύσταση Hold
Τιμή στόχος 5,60 ευρώ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης