Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η κόντρα με την ΕΛΣΤΑΤ μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέδειξε τις λυκοφιλίες και κατέδειξε ότι η κυβέρνηση αυτή θα έχει άδοξο και σύντομο τέλος

Η κόντρα με την ΕΛΣΤΑΤ μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέδειξε τις λυκοφιλίες και κατέδειξε ότι η κυβέρνηση αυτή θα έχει άδοξο και σύντομο τέλος
Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πλέον λαοφιλής και αγαπητός έλληνας πολιτικός και η ΝΔ με την στάση της να μην τον προστατεύει ανοικτά και ξεκάθαρα εκτίθεται.....
Η κόντρα για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ με αφορμή το υπόμνημα των Γεωργαντά και Λογοθέτη  που κατήγγειλαν μεθοδεύσεις των δικαστικών αρχών με στόχο την συγκάλυψη της υπόθεσης που αφορά το ύψος του ελλείμματος του 2009 κατέδειξε πόσο εύθραυστη είναι η κυβέρνηση.
Δεν μπορεί ένα μέρος του ΠΑΣΟΚ (βλέπε Γιώργος Παπανδρέου) να κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή για εγκληματικές ευθύνες και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνούν.
Οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που η ΝΔ επιτέθηκε στον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ κατέδειξαν ότι η κυβέρνηση αυτή θα έχει άδοξο και σύντομο τέλος.
Η κυβέρνηση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί τσίρκο Medrano καθώς αλληλοκατηγορούνται και ταυτόχρονα συνεργάζονται στην κυβέρνηση.
Δυστυχώς τεράστια ευθύνη για την ηθική κατάπτωση της κυβέρνησης έχει ο Σαμαράς ο πρωθυπουργός που συνεργάστηκε με τους υβριστές της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να εξοντώσει την Δεξιά.
Τα κόμματα που απομακρύνονται από τις ιδεολογικές τους κοιτίδες οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε μαρασμό, ιδεολογικό εκφυλισμό και πολιτική χρεοκοπία.
Το ΠΑΣΟΚ έχει χρεοκοπήσει ιδεολογικά και πολιτικά και φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός που θα υποστεί τις συνέπειες και η ΝΔ.
Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εικόνα κυβέρνησης όπου η ΝΔ επιτίθεται στον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ κατηγορώντας τον Κώστα Καραμανλή ότι έχει εγκληματική ευθύνη.
Μόνο και μόνο σε αυτή την αναφορά η ΝΔ και ο Σαμαράς έπρεπε να θέσουν θέμα στο ΠΑΣΟΚ αλλά αντ΄ αυτού η ΝΔ και ο Σαμαράς στην προσπάθεια τους να μείνουν στην εξουσία δέχονται όλες τις προσβολές και τις ύβρεις.
Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πλέον λαοφιλής και αγαπητός έλληνας πολιτικός και η ΝΔ με την στάση της να μην τον προστατεύει ανοικτά και ξεκάθαρα εκτίθεται.
Φθάσαμε στο σημείο η ΝΔ φοβούμενη το παρόν να μην υπερασπίζεται το πρόσφατο παρελθόν της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης