Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities – Στα 5,20 ευρώ μειώνει την τιμή στόχο για την Frigoglass

Eurobank Equities – Στα 5,20 ευρώ μειώνει την τιμή στόχο για την Frigoglass
Διατηρείται η σύσταση "Hold"
Στα 5,20 ευρώ υποβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Frigoglass, η Eurobank Equities, διατηρώντας παράλληλα, τη σύσταση «hold».
Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή εταιρεία, οι προκλήσεις διατηρούνται αμετάβλητες, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ 3μηνο του 2014.
Ως θετικό ωστόσο, στοιχείο, η Eurobank Equities αποτιμά την μεγαλύτερη των αναμενόμενων αύξηση των πωλήσεων και των αποτελεσμάτων EBITDA.
Σε γενικές γραμμές, οι συνθήκες στην αγορά παραμένουν ρευστές, καθώς η αβεβαιότητα σε Ουκρανία και Ρωσία συμβάλλουν στη διατήρηση των κινδύνων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Βέβαια, οι βλέψεις της Frigoglass για επέκταση στην Αφρική, αφήνουν χαραμάδα ελπίδας για ισχυροποίηση της εταιρείας.
Καταλήγοντας, η Eurobank Equities υποβαθμίζει στα 5,20 ευρώ από 5,30 ευρώ προηγουμένως, την τιμή στόχο για τη μετοχή της Frigoglass.
Σημειώνεται πως σήμερα, η μετοχή της εταιρείας «έκλεισε» στο -0,87% και τα 3,42 ευρώ.

IBG – Στα 4,50 ευρώ μειώνεται η τιμή στόχος για την Frigoglass –
Τη σύσταση «hold» για τη μετοχή της Frigoglass διατήρησε αμετάβλητη, η χρηματιστηριακή IBG, υποβαθμίζοντας ωστόσο, την τιμή στόχο.
Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή εταιρεία εκτιμά πως το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της Frigoglass θα καρποφορήσει και θα επιστρέψει στην εταιρεία να επιστρέψει στην κερδοφορία.
Ωστόσο, η επί μακρόν αναταραχή στις αναδυόμενες αγορές, το αδύναμο outlook της ρωσικής οικονομίας και η αργή ανάκαμψη των αναπτυγμένων οικονομιών, οδήγησαν την IBG να αναθεωρήσει επί τα χείρω την τιμή στόχο στα 4,50 ευρώ έναντι 5,50 ευρώ προηγουμένως.
Σημειώνεται πως η μετοχή της Frigoglass στο Χρηματιστήριο Αθηνών «έκλεισε» σήμερα στα 3,38 ευρώ, καταγράφοντας πτώση -7,65.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης