Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Warren Buffett - «Δεν θα με εξέπληττε μια πτώση 50% στις αγορές!» - Μακριά από το bitcoin, είναι μια οφθαλμαπάτη!

Warren Buffett - «Δεν θα με εξέπληττε μια πτώση 50% στις αγορές!» - Μακριά από το bitcoin, είναι μια οφθαλμαπάτη!
Κάποια μέρα τα επόμενα χρόνια, θα ξεσπάσει μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία θα σοκάρει τις αγορές!

"Δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη μια ενδεχόμενη πτώση των αγορών κατά 50%!".
Την ανωτέρω δήλωση πραγματοποίησε, μιλώντας στο CNBC, ο διάσημος μεγαλοεπενδυτής Warren Buffett, πρόεδρος και CEO της Berkshire Hathaway.
"Δεν θα με εξέπληττε μια πτώση 50% στις μετοχές" τόνισε χαρακτηριστικά, κληθείς να ξεδιπλώσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα των διεθνών χρηματιστηρίων.
Ο Buffett προέβλεψε πως... κάποια μέρα τα επόμενα χρόνια, θα ξεσπάσει μια νέα χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία θα σοκάρει τις αγορές! "Αυτό όμως δεν αναμένεται σύντομα", σπεύδει να διευκρινίσει ο ισχυρός άντρας της Berkshire Hathaway.
"Οι άνθρωποι θα συμπεριφέρονται με ιδιόμορφο τρόπο, είτε θετικά, είτε αρνητικά, κατά τα επόμενα 50 χρόνια. Αυτό όμως δεν θα το κάνουν άμεσα... γιατί ακόμη είναι ζωντανές οι μνήμες από την κρίση του 2008", προσθέτει ο Buffett.
Ταυτόχρονα δηλώνει bullish (αισιόδοξος) για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι η ανάκαμψή της παραμένει αργή και σταδιακή.
Ο Buffett συστήνει προς τους επενδυτές να παραμείνουν μακριά από το bitcoin, αφού, όπως υποστηρίζει, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια οφθαλμαπάτη!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης