Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Μαρινάκης: Kαμία διάθεση συζήτησης για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας

Μαρινάκης: Kαμία διάθεση συζήτησης για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας
«Έχουμε μια απεργία των συνδικαλιστών στο δημόσιο τομέα για νόμο που αφορά τον ιδιωτικό τομέα» παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο
Σχετικά Άρθρα
Κάθε ενδεχόμενης παρέκκλισης από τις κόκκινες γραμμές της χώρας απέκλεισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στον απόηχο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyip Erdogan.
«Με την Ελλάδα πιο ισχυρή από ποτέ διπλωματικά, προσερχόμαστε καλόπιστα στο διάλογο με την Τουρκία. Παρά τη διαφορά για την ΑΟΖ, είμαστε γείτονες που μπορούν να συμβιώνουν» επεσήμανε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και υπογράμμισε ότι «είμαστε ένα με την Κύπρο υποστηρίζοντας τη λύση της δικοινοτικής- διζωνικής ομοσπονδίας. Δεν υπάρχει καμία διάθεση συζήτησης για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Δεν τίθενται στο τραπέζι και είναι δεδομένες και γνωστές οι κόκκινες γραμμές… ».

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις

Ερωτηθείς στις απεργιακές κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε «δεν κατηγορούμε κανέναν που απεργεί αρκεί να τηρούνται όσα προβλέπονται από το νόμο. Δεν υπάρχει κόντρα, αλλά είναι και υποχρέωση της Πολιτείας όταν δεν τηρείται ο νόμος να προσφεύγει στις δέουσες αποφάσεις». Ωστόσο, ο ίδιος παρατήρησε «έχουμε μια απεργία των συνδικαλιστών στο δημόσιο τομέα για νόμο που αφορά τον ιδιωτικό τομέα», ενώ τόνισε πως «η εποχή που κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ταλαιπωρούν εκατομμύρια πολίτες έχει παρέλθει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης