Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ανησυχία για την υγεία του Erdogan: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις, μετά την ξαφνική αδιαθεσία σε... live μετάδοση

Ανησυχία για την υγεία του Erdogan: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις, μετά την ξαφνική αδιαθεσία σε... live μετάδοση
Ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε τις εκδηλώσεις που ήταν για σήμερα προγραμματισμένες στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για λόγους υγείας
Σχετικά Άρθρα
Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, μετά την ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια live συνέντευξης, οπότε και... κατέρρευσε. Αν και ο ίδιος απέδωσε το γεγονός σε κρυολόγημα, σήμερα (26/4/2023) ανακοίνωσε πως ακυρώνει τις εμφανίσεις του και συναντήσεις ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του αγαπημένου μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου για τις ευχές και τις προσευχές τους για περαστικά λόγω της μικρής δυσφορίας που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω του πολυάσχολου προγράμματός μου.
Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συναντηθώ σήμερα με τους συμπατριώτες μου από το Kirikkaleli, το Yozgat και το Sivas. Τους ζητώ όλους να με συγχωρήσουν. Ο Fuat Oktay θα παραστεί εκ μέρους μας στις εκπομπές του Kırıkkale, του Yozgat και του Sivas.
Θεού θέλοντος, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους τους πολίτες μου», ανέφερε ο 69χρονος Τούρκος πρόεδρος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τα σενάρια για την υγεία του Erdogan

Στο παρελθόν, πάντως, είχαν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου. Ειδικότερα, υπήρχαν αναφορές ότι ο 69χρονος σήμερα Erdogan έχει υποβληθεί –το 2011 και το 2012– σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση καρκινικού όγκου. Επίσης, υπήρξαν πληροφορίες ότι πάσχει και από επιληψία.
Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

H αδιαθεσία της Τρίτης


Κατά τη διάρκεια live συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης (25/4/2023), ο Erdogan ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να ζητήσει εσπευσμένα διάλειμμα για διαφημίσεις. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο δημοσιογράφος φαίνεται να ανασηκώνεται στιγμιαία από την καρέκλα του και μετά να ξανακάθεται, πιθανόν για να μην προκληθεί πανικός. Στη συνέχεια η μετάδοση διακόπτεται απότομα, χωρίς η κάμερα να δείξει τον Erdogan.

Μετά τις διαφημίσεις, ο Erdogan ζήτησε συγγνώμη από το κοινό εξηγώντας ότι οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω της προεκλογικής εκστρατείας και, επιπλέον, τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, αλλά δεν ήθελε να ακυρώσει τη συνέντευξη αφού είχε δώσει την υπόσχεσή του. «Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί. Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε.
Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας» είπε χαρακτηριστικά, ο Erdogan.
Πάντως, η τηλεοπτική του συνέντευξη ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά καθώς ο Τούρκος πρόεδρος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης